Kampanjat

Osta astianpesukone ja saat valitsemasi lahjan

Tarjouksen piiriin kuuluvat UPO astianpesukoneen. Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 1.4.2018 - 30.6.2018. Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.

G5 Laatulupaus

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin UPO -tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä UPO G5 laatulupaus -palvelun UPO-tuotteen ostopäivästä lähtien. UPO G5 -laatulupaus vastaa viiden vuoden ajan siitä, että tuotteet ja huolto toimivat laadukkaasti. UPO G5 -laatulupaus koskee yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, mikroaaltouuneja lukuunottamatta, jotka on ostettu 1.3.2018 jälkeen*.
Lisää
Lähellä

G5 Laatulupaus - Pesukoneet

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin UPO-tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä UPO Laatulupaus -palvelun UPO-tuotteen ostopäivästä lähtien. UPO Laatulupaus vastaa viiden vuoden ajan siitä, että tuotteet ja huolto toimivat laadukkaasti. Koskee yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, jotka on ostettu ajalla 1.9.2017 – 1.3.2018.
Lisää
Lähellä

5 vuoden takuu UPO-astianpesukoneille

Tarjoamme nyt yhteensä 5 vuoden takuun valituille UPO - astianpesukoneille. Ostaessasi valitun UPO -astianpesukoneen ajalla 1.9.2017 - 1.3.2018 saat 5 vuoden takuun. Normaali takuu kodinkoneilla on kaksi vuotta.

10 vuoden moottoritakuu - Pesukoneet

Ostaessasi UPO pesukoneen voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa UPO pesukoneissa, jotka on ostettu 1.9.2016 jälkeen.

10 vuoden moottoritakuu - Astianpesukoneet

Ostaessasi UPO astianpesukoneen voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa UPO astianpesukoneissa, jotka on ostettu 1.9.2016 jälkeen.