Tietoa kampanjasta
Rekisteröi ostoksesi

OSTA ASTIANPESUKONE JA SAAT VALITSEMASI LAHJAN

 

Tarjouksen ehdot

  • Tarjouksen piiriin kuuluvat UPO astianpesukoneen.
  • Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 1.4.2018 - 30.6.2018.
  • Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.
  • Rekisteröinnin tulee tehdä viimeistään 7 päivän kuluttua ostosta.
  • Tuote on ostettu ja maksettu Suomessa.
  • Voimassa vain yksityishenkilöille yksityiskäyttöön. Ei koske yritysasiakkaita.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Valikoima lahjoja

Alla on täydellinen valikoima lahjoja. Voit valita lahjan rekisteröidessänne seuraavalle sivulle. Emme voi taata, että kaikki tuotteet ovat varastossa.

Grillilevy GPCI240R Grillilevy GPCI240R Suositushinta: 109 EUR Grillilevy flex-induktiolle. Emalipinnoitettu valurautapata on uskomattoman kestävä, kaunis, vahva, tukeva ja pitkäkäyttöinen. Sopii käytettäväksi kaikilla liesillä ja kaikissa uuneissa.
Lasipelti AC022 Lasipelti AC022 Suositushinta: 70 EUR Esittele ruoanlaittotaitosi kaikille! Gorenjen huippuluokan lasista valmistettu pelti tuo upeasti esille taidonnäytteesi keittiössä. XXL-kokoinen paistoalue tarjoaa runsaasti tilaa leikitellä raaka-aineilla.
Punainen pata CWCI24R Punainen pata CWCI24R Suositushinta: 79 EUR Emalipinnoitettu valurautapata on uskomattoman kestävä, kaunis, vahva, tukeva ja pitkäkäyttöinen. Se säästää energiaa, sillä se paistaa ruoan tasaisesti ja pitää sen lämpimänä vielä tunnin lämmönlähteen sammuttamisen jälkeenkin. Sopii käytettäväksi kaikilla liesillä ja kaikissa uuneissa.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301, valitse 1