UPO lanseeraa huippuluokan astianpesukoneiden malliston

31.10.2011

Saumatonta toimivuutta keittiöön

Suomalaisten kodinkoneiden pitkän linjan asiantuntija ja valmistaja UPO tuo nyt markkinoille uuden Design XL -malliston tyylikkäitä ja persoonallisia astianpesukoneita. Näyttävä uutuusmallisto on sekä sisustajan että käyttäjän unelma: eleettömän modernilla, täyskorkealla luukulla varustetut astianpesukoneet sulautuvat muuhun sisustukseen saumattomasti nostaen myös toiminnallisuuden uusiin ulottuvuuksiin.

UPO laajentaa jälleen keittiökoneiden valikoimaansa seitsemällä uudella, tyylikkäällä ja entistä toimivammalla astianpesukonemallilla. Koneissa korostuvat skandinaavisen selkeälinjainen design sekä loppuun saakka hiotut käyttäjäystävälliset ratkaisut. Huipputeknologiaa, laatua ja kestävyyttä yhdistävät, pohjoismaiden ainoassa astianpesukonetehtaassa Ruotsissa valmistetut koneet ovat joka kodin ykkösvalinta.

Täysin uudella tavalla muotoiltu mallisto on tyylitietoisen sisustajan unelma. UPO:n näyttävät ja laadukkaat uutuudet istuvat saumattomasti jokaiseen keittiöön täyskorkean, yhtenäisen luukkunsa ansiosta. Uudet astianpesukoneet sopivat erilaisiin ja erivärisiin keittiökalusteisiin, niin uusiin ja moderneihin kuin hieman vanhempiinkin keittiöihin.

Ainutlaatuinen keskikori

UPO:n uusi mallisto on myös käytettävyydeltään huippuluokkaa. Malliston lippulaivat, modernin teräksinen D 85 DS sekä hohtavan valkoinen D 85 D ovat keittiön todellisia tilaihmeitä: koneet kätkevät sisäänsä jopa 16 hengen astiat sekä ainutlaatuisen, lisätilaa tuovan kolmannen keskikorin. Irrotettava ja muunneltava keskikori on suunniteltu avuksi matalille astioille kuten kupeille ja kulhoille, sekä keittiön hankalasti sijoitettaville työvälineille kuten kauhoille, veitsille ja vatkaimille. Kaksiosaisen keskikorin voi tarvittaessa irrottaa kokonaan tai vain osittain: puolittain irrotettava kori on oiva apuväline esimerkiksi tilaa vaativia, korkeita pizzalautasia tai tarjottimia puhdistettaessa.

Hohtavan puhdasta joka pesulla

UPO:n uutuus pesee astiat entistä puhtaammiksi tehostettujen ominaisuuksiensa ansiosta: huippulaatuisesta D 85 DS/D -mallista löytyy uutuutena 9Spray™ -tehosuihkutus sekä kolme PowerZone™ -suihkuvartta. Koneisiin on myös asennettu kuusi tehokasta, yksilöllisesti räätälöityä ohjelmaa muun muassa eri likaisuusasteet huomioiden: normaali- ja tehopesu, auto- ja aikaohjelma, ekopesu sekä esihuuhtelu takaavat astioiden puhtauden joka pesulla. Lisäksi näytöstä voi valita uutena toimintona pesuajan ja puolitäytön sekä tuttuun tapaan lämpötilan, kuivauksen sekä jopa 24 tuntiin saakka säädettävän ajastimen.

Taattua UPO-laatua läpi linjan

Uuden malliston toiminnallisuus on huippuluokkaa läpi linjan. Mallistoa täydentävät uudet, myös teräksisenä ja valkoisena saatavat D 83 DS/D ja D 80 DS/D -astianpesukoneet. D 83 DS/D -astianpesukoneiden näppärät ylä- ja alakorit upottavat sisäänsä 14 hengen astiat, jotka peseytyvät 7Spray™ -tehosuihkutuksen sekä kahden PowerZone™ -suihkuvarren avulla. Yläkorista löytyvät viinilasihyllyn lisäksi nyt myös veitsikori ja stoppari. Tehokasta uutuutta voi ohjelmoida myös kuuden ohjelman avulla: koneesta löytyvät normaali- ja tehopesu, auto-ohjelma, pika- ja ekopesu ja esihuuhtelu. Koneen näytöstä voi säätää lämpötilan, kuivauksen sekä ajastimen 24 tunnin aikajanalla.

Jokaiseen kotiin sopivasta D 80 DS/D -astianpesukoneista löytyvät samat toiminnot kuin D 83 DS/D -malleista, lukuun ottamatta yläkorin veitsitelinettä ja 24 tunnin ajastinta. Auto-ohjelman tilalle D 80 DS/D tarjoavat päivittäispesun.

UPO:n uuteen mallistoon kuuluu myös kaikkiin kodin keittiöiden kalusteisiin integroitava D 92 Di -astianpesukone mittavalla 10 ohjelman valikolla. Kaikki UPO:n uutuudet kuuluvat energiatehokkaaseen A+ -luokkaan sekä tarjoavat A-luokan pesutuloksen ja kuivauksen. Kaikissa koneissa on ainutlaatuinen hitsattu rakenne, kestävät 18/9 teräksiset suihkuvarret sekä koneen sisälle sijoitettu vedennousuputki.

UPO:n uusi mallisto on myynnissä marraskuusta 2011 alkaen, ja sitä myyvät valtuutetut UPO-jälleenmyyjät www.upo.fi

Tekniset tiedot:
Kaikkien malliston astianpesukoneiden korkeus on 820 - 870 mm, leveys 596 mm, syvyys 550 mm. Liitäntäteho 1700 W, liitossähköjohdon pituus on 186 mm. Energia A+ = 1.34 kWh/pesu, vuodessa 295 kWh (220 pesua/vuosi).

Esimerkkejä pesuohjelmien pituuksista: Pikapesu 20 min (kylmä ja kuumavesiliitäntä), Päivittäispesu 1 h 40 min (kylmä) ja 1 h 50 min (kuuma), Normaalipesu 2 h 30 min (kylmä) ja 2 h 40 min (kuuma).

Kaikissa astianpesukoneissa on LCD-näyttö (näytöissä mallikohtaisia eroja), pesuajan näyttö ja lapsilukko. Näytön valon voimakkuutta ja ääntä voidaan muuttaa.