Ajatonta designia keittiöön

13.3.2011

Upon Classic-mallisto täydentyy kolmella astianpesukoneella

Upon suosittu Classic-mallisto kasvaa kolmella näyttävällä astianpesukoneella: modernin rosteripintaisella Upo Classic D 65DS sekä ajattoman valkoisilla Upo Classic D 65D ja Upo Classic D 62 -malleilla. Uudet asianpesukoneet vakuuttavat tyylikkään selkeällä ulkomuodolla ja tarkoin mietityillä, toimivuutta ja tehokkuutta parantavilla yksityiskohdilla.

Upon Classic-mallistoa täydentävien astianpesukoneiden tyylikäs ja selkeä muotoilu soveltuu suomalaiseen keittiöön. Vuodesta toiseen kestävien koneiden ajaton design on suunniteltu mukautumaan keittiöiden vaihtuviin tyyleihin. Linjakas teräksenharmaa Upo Classic D 65DS -malli viimeistelee modernin keittiön. Puhtaan valkoiset Upo Classic D 65D ja Upo Classic D 62 -astianpesukoneet taas täydentävät suosittua hohtavan valkoista sisustuslinjaa.

Käytännöllinen tilaihme

Classic-astianpesukoneet ovat paitsi edustavia muotoilultaan myös erittäin käytännöllisiä ja toimivia. Koneeseen mahtuu jopa 12 henkilön astiat yläkorista löytyviä näppäriä kuppihyllyjä sekä alatason taittuvaa lautastelinettä apuna käyttäen. Kaikkiin malleihin kuuluu vakiona myös kahvallinen kori aterimille.

Upo Classic D 65DS ja D 65D -mallien yläkori on lisäksi varustettu siirrettävällä, viini- ja jalkalaseille suunnitellulla tukitelineellä. Yläkorin korkeutta voi kätevästi säätää haluamalleen tasolle. Koneiden ylä- ja alakoreja voi myös vaivattomasti liikuttaa erillisten kahvojen avulla.

Monipuoliset pesuohjelmat

Upo Classic -astianpesukoneissa on useita eri pesumahdollisuuksia. Upo Classic D 65DS ja D 65D -malleista löytyy jopa yhdeksän ohjelmaa viidellä lämpötilalla: valittavissa on lämpötilan ja vesimäärän astioiden likaisuuden mukaan säätävä automaattinen pesu hellävaraisena, normaalina tai tehona sekä pika-, eko- ja hygieniapesut useilla vaihtoehtoisilla lämpötiloilla.

Classic-malliston astianpesukoneiden käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta selkeiden suomenkielisten merkintöjen ja pesuohjelmien ansiosta. Upo Classic D 65DS ja D 65D -koneet helpottavat myös muiden kotiaskareiden suunnittelua: näppärä käyttöpaneeli näyttää tarkan pesuajan ja pesuohjelman vaiheen. Lisäksi paneelissa on ajastin, jonka avulla pesuohjelman voi ajastaa alkamaan jopa 19 tunnin päähän. Koneesta löytyy myös lisäpainikkeet pesutableteille, esi- ja puolipesulle sekä oma painikkeensa pesun aloittamisella tai tauottamiselle. Käyttöturvallisuutta lisää lapsilukko.

Upo Classic D 62 -mallissa on neljä eri ohjelmaa kolmella lämpötilalla sekä merkkivalo, joka kertoo onko käynnissä pesu, kuivaus vai onko ohjelma jo valmis.

Parasta A-luokkaa

Upo Classic -astianpesukoneet kuuluvat parhaaseen A-luokkaan sekä vähäisen energian ja veden käytön että tehokkaan pesu- ja kuivaustuloksen ansiosta. Classic-sarjan D 65DS ja D 65D -mallit kuluttavat vettä vain 13 litraa ja D 62 -kone vain 15 litran verran. Kaikki koneet kuivattavat astiat energiatehokkaan aktiivikuivauksen avulla: puhallin kylmentää altaan sivuseinän tiivistäen kosteuden vedeksi. Classic-astianpesukone on myös hiljainen kumppani keittiössä: siitä lähtevä ääni ei nouse yli 47 desibelin (A).

Mitat: (korkeus, leveys, syvyys) 815–870 mm, 595 mm ja 570 mm.
Takana putkitilan syvyydessä 50 mm.

Suositushinnat:
Upo Classic D 65DS -astianpesukone rosteri 599 €
Upo Classic D 65D -astianpesukone valkoinen 499 €
Upo Classic D 62 -astianpesukone valkoinen 459 €

Upo-jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0761
asta.hautala-valkama@upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille sekä painokelpoisia tuotekuvia:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Marjo Mäkipää puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi