Upon Design- ja Classic-kalusteuunimallisto – toimivuutta keittiöön

13.12.2010

Upo tuo markkinoille tyylikkään Design ja Classic –kalusteuunimalliston, joka tarjoaa käyttäjälleen uunin teho-ominaisuudet yhdistettynä tyylikkääseen ulkonäköön. Upon uudessa kalusteuunimallistossa on kahdeksan eri mallia, joista neljä valkoista ja neljä lasin ja teräksen yhdistelmää.

Uuden Design -malliston ”helmi” on UPO O 9860DPS, jossa tehokkaat uunitoiminnot ja helppokäyttöisyys yhdistyvät puhdistettavuuteen ja hienostuneeseen, teräs-lasiseen ulkopintaan. Myös lieden kahva on hyvin designhenkinen. Syvässä uunipannussa ja –pelleissä on kiiltävän musta emalointi.

Kotikokki saa käyttöönsä monipuolisen uunitoimintojen valikoiman, kuten infrapunagrillin, minigrillin, grillausvartaan, 3 D kiertoilmauunin, kiertoilmagrillin, pizzanpaistotoiminnon, esilämmityksen. sekä uunin puhdistustoiminnon. Tehokas kello- ja paistoautomatiikka, joka sisältää erillisen paistolämpömittarin lihalle, kalalle ja kalkkunalle, varmistaa ruoan tarkan ja sopivan sisälämpötilan.

Uunin käyttömukavuutta lisää myös helppokäyttöinen kosketusnäyttö, johon riittää pelkkä kevyt käden painallus. Luonnollisesti uusi liesi on myös kunnon A-energialuokan energiavahti.

Puhtaaksi vaivatta

Monitoiminen kalusteuuni on varustettu pyrolyysitoiminnolla, jonka ansiosta uuni, uuniritilät, pellit ja pannu puhdistuvat helposti. Toiminto nostaa uunin lämpötilan 500 asteeseen ja lukitsee sen 300 asteeseen. Puhdistusaika voidaan valita uunin likaisuuden mukaan. Silloin uuniin kertynyt lika palaa uunissa tuhkaksi ja on helppo pyyhkäistä pois. Myös uunin takaseinässä oleva irrotettava rasvasuodatin on helppo puhdistaa.

UPO O 9860DPS –kalusteuunissa turvallisuus on hiottu huippuunsa. Nelinkertainen uuniluukun lasi sekä uunin jäähdytyspuhallus varmistavat, että uuni on ihanteellinen myös lapsiperheelle.

UPO Design- ja Classic-mallisto ovat myynnissä vuoden 2011 alusta lähtien ja niiden suositushinnat ovat: 590€ - 1290€

Upo-jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö
puh. 040 570 0743
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 040 5072622
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi