Upon uudet Pesukarhut marssivat esiin

12.9.2010
Upon uudet Pesukarhu-pyykinpesukoneet ovat nyt komeita suuren luukun ja selkeän toimintopaneelin ansiosta. Pesukarhuihin on lisätty nopeita pesuohjelmia, ja esimerkiksi treenivaatteet saa pesaistua reilussa vartissa. Moni käyttäjä ilahtuu koneen toimintovalikon suomenkielisistä teksteistä, jotka tekevät koneesta erityisen helppokäyttöisen. Upo Pesukarhu -mallistossa on kuusi edestätäytettävää pyykinpesukonetta eri pyykkimäärille: 7 kg, 6 kg ja 5 kg (kapea malli).

Upo Pesukarhu 7016 Di:ssä hyrrää nyt hiljainen induktiomoottori

Upo Pesukarhu 7016 Di on malliston lippulaiva. Siinä on induktiomoottori, joka on kestävä ja pesee erityisen hiljaisesti. Koneen täyttömäärä on 1–7 kg ja linkousnopeus max 1600 kierrosta minuutissa.

Koneessa on iso LCD-näyttö, jonka avulla monipuolisia toimintoja on helppo käyttää. Näytöstä selviää jokaisen ohjelman vedenkulutus,aika ja lisätoiminnot. Valmiita pesuohjelmia voidaan nopeuttaa pikatoiminnolla jopa tunnilla. Koneeseen on kehitetty peruspesuohjelmien rinnalle lyhyitä pesuohjelmia eri tarkoituksiin kuten Sport urheiluvaatteille ja Mix-ohjelma 30°C normaalin likaiselle, värilliselle pyykille. Koneessa on ajastin, lapsilukko sekä rypistymisen estotoiminto. Suuresta luukusta koneen täyttö käy helposti. Luukku aukeaa täysin sivulle, ja siinä on kestävät metallisaranat.

Vesimäärä säädeltävissä

Suomen pehmeä vesi vaatii erityisen hyviä huuhteluita. Upo Pesukarhu 7016 Di tehostaa pesuveden kierrätystä, sillä erillinen pumppu suihkuttaa vettä rumpuun pestävien tekstiilien päälle. Taloudellisiksi suunniteltuihin pesuohjelmiin voi lisätä veden käyttöä, jos käyttäjinä ovat esimerkiksi pesuaineille allergiset tai lapsiperheet. Pesutapahtumaan ja huuhteluun voi lisätä veden määrää ja lisäksi valita sopivan määrän huuhteluita.

Puhdistusohjelma pyykinpesukoneelle

Myös pyykinpesukone tulee puhdistaa aika ajoin. Upo Pesukarhu 7016 Di:ssä on tähän tarkoitukseen erillinen Steril tub -automaattipuhdistusohjelma, joka poistaa koneesta pesuainejäämät, zeoliitin ja muut epäpuhtaudet. Näin pesutulos pysyy erinomaisena, kone puhtaana ja pyykit raikkaina!

Upo Pesukarhuissa on erinomaisten huuhteluominaisuuksien lisäksi A+ energialuokka ja A-pesu- ja linkoustulos A tai B riippuen max. linkouskierroksista.

Upo Pesukarhu 7016 Di suositushinta 790 €

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0740
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0761
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944, Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi