Upolta uusi Design-kylmäkalustemallisto

23.5.2010

Coolia ja freshiä designia keittiöön

Upon uudet kylmäkalusteet hurmaavat tyylikkäällä ulkomuodolla ja mietityillä yksityiskohdilla. Kylmäkalusteiden täyskorkeasta ovesta on saatu linjakas piilottamalla toimintovalikko oven taakse. Ovelle antaa ilmettä tyylikäs ja kestävä teräksinen vedin. Mallistossa on sekä jääkaappipakastimia että kylmäkeskuksia. Herkkuna löytyy kaksi metriä korkea jääkaappipakastin.

Upo Design -jääkaappipakastin

Tyylikäs, tilava ja hiljainen Upo Design –jääkaappipakastin RF 63010ND viimeistelee modernin keittiön. Edustavan näköinen jääkaappipakastin on myös vaivaton käyttää. Lämpötilojen seuraaminen ja säätäminen on selkeää, sillä jääkaappipakastimessa on omat näytöt jääkaapin ja pakastimen toiminnoille. Tätä pakastinta ei tarvitse sulattaa: NoFrost-toiminto hoitaa sulattamisen automaattisesti ja vähentää turhaa energiankulutusta, sillä pakastimeen ei keräänny huurretta lisäämään sähkönkulutusta. Äänimerkki ilmoittaa, jos pakastimen lämpötila on noussut. Jääkaapissa on puhallinjäähdytys, joka pitää lämpötilan tasaisena joka puolella jääkaappia.

Jääkaapissa on neljä muotoiltua lasihyllyä, jotka lukittuvat paikoilleen. Läpinäkyvät säilytyslaatikot on helppo ottaa puhdistettaviksi. Cool&Fresh-laatikossa lämpötila pysyy hiukan muuta jääkaappia viileämpänä, mistä on etua etenkin lihan ja kalan säilytyksessä. Jääkaapin ovessa on kolme hyllyä, joista kannellinen sopii esimerkiksi voimakkaasti tuoksuvien juustojen säilytykseen. Tuubihyllyllä pysyvät pienet purtilot järjestyksessä ja pullohyllylle mahtuu useita tölkkejä ja pulloja. Kestävyydestä ja laadusta kertovat muun muassa ovien metalliset saranat.

Upo Design -jääkaappipakastin kuluttaa vähän sähköä (energialuokka A), mutta pakastetehoa on silti 10 kg vuorokaudessa. Kaappien ääni on vaimea, 41 dB (A). Mallia saa sekä valkoisella että rosterisella ovella. Rosteripinnat hylkivät sormenjälkiä.

Tilavuus: jääkaappi 229 l, pakastin 75 l

Suositushinta:
Upo Design –jääkaappipakastin valkoinen RF 63010ND: 920 €
Upo Design –jääkaappipakastin rosteri RF 63010NDS: 1050 €

Kaksi metriä korkeutta ja runsaasti lisätilaa ruoka-aineille

Upo Design RF 53710D -jääkaappipakastimen korkeus on kaksi metriä. Lisätilaa tälle tavallista korkeammalle jääkaappipakastimelle saa esimerkiksi poistamalla jääkaapin yläpuolella usein olevan keittiökaapin. Korkeuden ansiosta jääkaappiin mahtuu viisi lasihyllyä ja neljä ovihyllyä.

Ovitilaa hyödynnetään myös pakastimen ovessa, jossa on kaksi säilytystaskua pienille pakastettaville ruoka-aineille tai lapsiperheissä jäätelöpuikoille. Korkeammassa jääkaappipakastimessa on samat hyvät ominaisuudet kuin RF 63010ND -mallissa, erona yksi selkeä näyttö sekä jääkaapille että pakastimelle.

Pakastustehoa on 15 kg vuorokaudessa. Tilavuus: jääkaappi 278 l, pakastin 86 l

Suositushinta:
Upo Design RF 53710D: 930 €

Upo-jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0761
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0740
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi