Astianpesukoneen täyttäminen sujuu, kun koneessa on tilaa

25.10.2009

Uudessa Upo XL Plus –astianpesukoneessa on neljä pesukoria

Upon uudessa astianpesukoneessa on kolme tilavaa koria astioille ja erillinen pesutaso keittiöveitsille. Lisätilaa normaalin työtason alle mahtuvaan Upo XL Plus –astianpesukoneeseen on saatu uudella sisärakenteella. Upo XL Plus –astianpesukoneeseen mahtuu jopa 33 % enemmän astioita - vaikka 16 hengen astiasto. Kone pesee suuren tiskimäärän erinomaisin pesu- ja kuivaustuloksin.

Upo XL Plus –astianpesukoneen korkeaan alakoriin mahtuvat vaivattomasti niin isot lautaset kuin kattilat ja pannut. Keskikori ja yläkori helpottavat päivän aikana kertyvien juomalasien, kahvikuppien ja kulhojen mahduttamista koneeseen. Keskikori on irrotettava, jolloin koneeseen saa myös suurempaa tiskiä kuten uunipeltejä. Erillinen, ulosvedettävä veitsitaso pitää näppärästi terävät keittiöveitset paikoillaan. Neljä pesutasoa mahdollistavat isomman tiskimäärän pesemisen, mikä säästää pesukertoja, vettä ja energiaa.

Käyttöä helpottavia ominaisuuksia

Upo XL Plus –astianpesukoneessa on ainoana markkinoilla nopea 55 minuutin pesuohjelma, joka pesee rasvaisen lian tehokkaasti pois 60-asteessa. Digitaalisella näytöllä varustetussa astianpesukoneessa on selkeät pesuohjelmat ja ohjelmia vauhdittava Booster-toiminto. Booster-toiminnolla voidaan tarvittaessa nopeuttaa pesuohjelmaa jopa yli tunnilla, valitusta pesuohjelmasta riippuen. Ajastimella pesun voi säätää alkamaan sopivalla hetkellä. Täyttöä helpottaa aterinkori, jonka voi sijoittaa vapaasti eri puolelle alakoria. Aterinkorissa on kaksiosainen, irrotettava kansi, joka pitää kapeat ja terävät aterimet paikoillaan.

Upo XL Plus pesee hiljaisella 44 dB:n äänellä. Kaikissa astianpesukonemalleissa luukussa on lapsilukot. Koneen puhallinkuivaus takaa nopean ja hyvän kuivauksen.

Suositushinnat: Upo XL Plus valkoinen D 90 D 890 €, teräksinen D 90 DS 990 €. Malli saatavana myös integroituna keittiökalusteisiin. Upon uudessa XL–astianpesukonemallistossa on seitsemän mallivaihtoehtoa erilaisin koriratkaisuin ja värivaihtoehdoin. Jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0761
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0740
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila puh. 020 741 6944 tai Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi