Satokauden herkkujen kuivatus on kätevää uudella Upo-liedellä

20.9.2009

Suomalaisessa Upo C240K -liedessä on kaksi konetta samoissa kuorissa

Upon uudesta C240K-liedestä löytyvät monipuoliset liesitoiminnot, ja lisäksi uuni toimii hyötykasvikuivurina. Satokauden yrtit, sienet ja hedelmät voi kuivattaa tehokkaan ja tilavan uunin kuivatustoiminnolla. Keraaminen keittotaso ja seitsemän uunitoimintoa tekevät liedestä ruoanlaittajan unelman. Lahden liesitehtaalla valmistettu Upo C240K –liesi on useisiin suomalaisiin keittiöihin sopivasti 50 cm:n levyinen.

Kuivatustoiminto säilyttää aromit ja ravintoaineet

Kuivattaminen säilyttää ruoka-aineiden aromit ja ravintoaineet jopa paremmin kuin pakastaminen. Erillistä kuivuria ei tarvita, kun hyötykasvikuivuri on sisäänrakennettuna liedessä. Tällöin ei myöskään tarvita kaappitilaa erillisille laitteelle, ja keittiöön jää vapaata työpöytätilaa. Esimerkiksi tillit, omenat ja suppilovahverot on helppoa kuivattaa Upo C240K -liedellä talteen talvea varten. Uunin kiertoilmapuhallin yhdessä ylä-alalämmön kanssa kuivattaa sadon 50-asteen lämpötilassa. Haihtuva kosteus poistuu tehokkaasti raolleen jätetystä luukusta. Työ käy sujuvasti, sillä uunin koko tilan voi hyödyntää ja kuivattaa monta pellillistä kerrallaan.

Lieden sulatustoiminnossta on etua herkkien ruoka-aineiden sulattamisessa. Uuni pitää lämpötilan tasaisena ja sulattaa esimerkki lihat pikku hiljaa. Tällöin ne sulavat tasaisesti ilman, että ulkopinta alkaisi kypsyä ennen aikojaan.

Yhdeksän uunitoimintoa ja nopea keraamitaso

Sulatus- ja kuivatustoiminnon lisäksi Upo C240K –liedestä löytyvät grilli-, kiertoilma-, pizza- sekä kiertoilmagrillaustoiminto. Paistamiseen ja ruokien hauduttamiseen voi uunista valita ylä-alalämmön. Liedessä on nopea ja helppohoitoinen Ceran Suprema -keraamitaso ja energiatehokkaat HiLight-keittoalueet. Upon kotimaisilla liesillä on tunnetusti erinomainen paistotulos.

Suositushinta: 690 €
Upo-liesien jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0761
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0740
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi