Upolta uusi päältätäytettävä pyykinpesukone

9.3.2009

Pienen tilan Upo Pesukarhussa Suomen parhaat huuhtelut

Uuden Upo Pesukarhun huuhteluominaisuudet ovat markkinoiden parhaat, valittavissa on jopa 7 huuhtelua. Suomessa yleinen pehmeä vesi vaatii useampia huuhteluita kuin kova. Jos veteen jää ihoa ärsyttäviä pesuainejäämiä, ne saavat herkän ihon kuivumaan ja kutisemaan.

Uudessa Pesukarhussa 8640 D on erinomaisten huuhteluominaisuuksien lisäksi A+-energialuokka, A-pesutulos sekä B–linkousteho. EasyLogic-toiminto säätää veden määrän, pesuajan ja huuhtelut automaattisesti pestävän pyykkimäärän mukaan. Siksi pienenkin pyykkimäärän voi pestä vettä ja energiaa tuhlaamatta.

Pesukarhu 8640 D pesee kerralla jopa 6 kiloa, mutta on ulkomitoiltaan yhtä timmi kuin muutkin päältätäytettävät Pesukarhut - leveyttä on vain 40 cm. Tehokkaasti 1400 kierrosta minuutissa linkoava kone tekee pyykistä nopeasti kuivuvaa, myös narulla – pieniin tiloihinhan ei usein mahdu kuivausrumpua.

Markkinoiden suurin täyttöaukko

Markkinoiden suurimmasta täyttöaukosta on sujuvaa täyttää ja tyhjentää konetta. Kun näkyvyys rumpuun on hyvä, pohjalle kadonnut sukkakin löytyy näppärästi. Tyhjennystä helpottaa myös se, että rumpu pysähtyy automaattisesti yläasentoon odottamaan avaamista. Eikä tämä luukku räpsähdä sormille; uuden SoftOpening-toiminnon avulla luukut aukeavat pehmeästi vaikka yhdellä kädellä.

Suomen oloihin suunnitellut pesuohjelmat

Pesukarhujen ohjelmat on suunniteltu suomalaiseen arkeen sopiviksi. Nopealla pikapesulla pesee esimerkiksi jumppa- ja lenkkivaatteet noin puolessa tunnissa. Päivittäin pestäville pyykeille tarkoitettu lyhyt päivittäispesu kestää alle puolitoista tuntia. Lyhyet ohjelmat säästävät aikaa ja energiaa, ja illassa ehtii pestä useammankin koneellisen.

Upo Pesukarhu 8640 D suositushinta 611 €

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0740
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0761
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi