Silloin kun värillä on väliä…

6.3.2009

Musta Upo Pesukarhu - vaihtoehto valkoiselle

Värit ovat tulleet myös isoihin kodinkoneisiin. Suomalaisetkin kaipaavat vaihtoehtoja teräksen ja valkoisen rinnalle. Vastauksena toiveisiin Upon Pesukarhu-mallisto on täydentynyt kiiltävänmustalla pyykinpesukoneella ja kuivausrummulla. Näyttävä, musta pesutorni on kodinhoitohuoneen komistus – ja viisas hankinta luotettavien ominaisuuksien ja järkevän hintansa vuoksi.

Mustassa Upo Pesukarhu 6470 B:ssä on Suomen oloihin kehitetyt monipuoliset ohjelmat. Esimerkiksi lyhyt ja tehokas Päivittäispesu puhdistaa pyykit noin puolessatoista tunnissa. Suomen pehmeä vesi vaatii erityisen hyviä huuhteluita. Pesukarhuun saa valittua jopa seitsemän huuhtelua, mikä on tärkeää etenkin lapsille ja herkkäihoisille. Automaattisen Easy Logic –toiminnonnon ansiosta voi pestä pienenkin pyykkimäärän vettä ja energiaa tuhlaamatta, sillä Easy Logic säätää veden, pesuajan ja huuhteluiden määrän pyykin painon mukaan. Mustan Pesukarhun maksimi täyttömäärä on 6 kg. Tehokas, jopa 1400 kierrosta minuutissa linkoava kone täydentyy oivasti kuivausrummulla.

Kuivausrumpu sävy sävyyn

Tilavaan, täyttömäärältään 7 kg vetoiseen kuivausrumpuun mahtuu kerralla koko koneellinen pyykkiä. Automaattiohjelmat huolehtivat hellävaraisesta pyykin kuivauksesta. Halutessaan voi myös itse valita kuivausajan. Käytännöllisyyttä lisäävät suomenkielinen ohjelmavalikko, rypistymisenesto- ja tuuletusohjelmat sekä ajastin.

Upon mustaa pesukonetta ja kuivausrumpua myyvät Prismat, S-Rautamarketit, Agrimarketit sekä Kodin Terrat.

Suositushinnat:
PK 6470B –pesukone: 518 €
TC 7040B –kuivausrumpu: 569 €

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0740
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö
puh. 09 5033 0761
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi