EASY³: Helppo käyttö, täyttö ja näyttö

29.9.2008

Loistava lopputulos Upon uusilla Easy³-astianpesukoneilla

Upon uusi astianpesukonemallisto hoitaa tiskit entistä helpommin. Tyylipuhtaissa Easy³-astianpesukoneissa on nimensä mukaisesti kolme astianpesua helpottavaa ominaisuutta: helppo näyttö, täyttö ja käyttö. Uutta on myös selkeän linjakas design: etupaneelissa on vain sileää pintaa, sillä ohjelmavalinnat tehdään valintanäytöstä, joka on käytännöllisellä korkeudella luukun yläreunassa – ja samalla pienten sormien ulottumattomissa!

Upon linjakkaan uutuuskodinkoneen muotoilu hivelee silmää. Teräksisenä ja valkoisena saatavan Upon Easy³ -malliston Duo Display –astianpesukoneen neuvova hipaisunäyttö on sijoitettu luukun yläreunaan ja selkeä infonäyttö luukun yläosaan. Infonäyttö kertoo liikkuvalla symbolilla ja valitulla kielellä pesuvaiheen sekä jäljellä olevan pesuajan. Suomen kielen lisäksi tämä astianpesukone taitaa 18 muun kielen. Teräksinen malli on valmistettu FPR-teräksestä, johon ei jää sormenjälkiä.

Easy³-astianpesukoneiden monipuolisista ohjelmista on helppo valita sopiva ohjelma. Kaikissa ohjelmissa on valmiiksi valitut lämpötilat, joten lämpötila on aina oikea – ja lopputulos paras mahdollinen. Kukin ohjelma on kehitetty mahdollisimman nopeaksi ja tehokkaaksi. Käteviä lisätoimintoja ovat muun muassa puolitäyttö ja ajastin. Koneet käyvät miellyttävän hiljaisesti (47 dB(A)). Mallistolla on kolme kirkasta A:ta niin pesusta, energiankulutuksesta kuin kuivauksesta.

Easy³-astianpesukone pesee jopa 14 hengen astiat

Easy³-astianpesukoneissa on tilaa varsinaiselle tiskivuorelle − kaiken kaikkiaan koneeseen mahtuvat 14 hengen astiat. Koneen korit on suunniteltu siten, että niihin on helppo asettaa erilaiset astiat. Yläkorin korkeutta voi myös säätää tarpeen mukaan. Alakorin lautaspidikkeet puolestaan taittuvat alas silloin, kun tilaa tarvitaan suurille astioille. Aterimille koneessa on tilava, kannellinen korinsa.

Upon uusien astianpesukoneiden rakenne on suunniteltu kestämään tiuhaa käyttöä. Easy³-astianpesukoneiden pohja, allasrakenne ja rungon kehykset ovat kestävää terästä. Korit liukuvat kevyesti mutta vakaasti, ja niissä on reilut, käyttöä helpottavat kahvat.

Suositushinnat:
Teräksinen D 572 DS: 749 €
valkoinen D 572 D: 690 €

Upo-astianpesukoneiden jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.upo.fi

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Taina Luukkainen, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0740
Asta Hautala-Valkama, tuotepäällikkö puh. 09 5033 0761
etunimi.sukunimi@upo.fi

Painokelpoisia tuotekuvia Harkonsalo & Vesasta:
Tuula Brusila, puh. 020 741 6944
Liisa Hertz puh. 020 741 6947
etunimi.sukunimi@harkonsalovesa.fi