Upon Pesukarhu sopii Suomen oloihin

24.9.2008

Upon edestä täytettävien Pesukarhujen suosio kasvaa jatkuvasti. Suosion taustalla on Pesukarhujen Suomen oloihin kehitetyt pesu- ja huuhteluohjelmat sekä helppokäyttöisyys. Upon mallistosta löytyy pesukone jokaiseen tarpeeseen: viiden, kuuden tai kahdeksan kilon täyttömäärällä. Kahdeksankiloiseen huippumalliin (Pesukarhu 8680 D) mahtuu kerralla vaikka kuuden hengen lakanapyykki ja aikaa säästävien pesuohjelmien ansiosta illassa ehtii pestä useammankin koneellisen pyykkiä.

Kestävä rakenne, vettä ja sähköä säästävä EasyLogic ja lingon jopa 1600 r/min kierrosnopeus ovat muita edestä täytettävien Pesukarhujen valttikortteja.

Käytännölliset ohjelmat

Upo-pesukoneissa on erinomaiset ohjelmat. Esimerkkinä päivittäispesu: lyhyt, vähän likaiselle pyykille tarkoitettu ohjelma, joka kestää alle puolitoista tuntia. Myös perinteiset normaaliohjelmat pesevät pyykin hyvin ja tehokkaasti reilusti alle kahdessa tunnissa. Noin puolen tunnin pikaohjelma esimerkiksi lenkkivaatteille säästää aikaa, vettä ja pyykkiä. Selkeät, suomenkieliset ohjelmavalikot ja suuret täyttöaukot kokonaan auki kääntyvine luukkuineen tekevät pesukoneen käytöstä mukavaa ja helppoa.

Easy Logic säästää vettä ja energiaa

Upo Pesukarhujen Easy Logic –toiminto säätää veden, pesuajan ja huuhteluaineiden määrän pyykin painon mukaan. Näin pienempikin määrä tulee pestyksi ilman veden ja energian tuhlausta. Kaikkien Upo Pesukarhujen pesutulos ja energialuokka on A.

Jopa 7 huuhtelua!

Suomen pehmeässä vedessä pesuaine huuhtoutuu huonommin kuin kovassa vedessä. Varsinkin pesuaineissa oleva zeoliitti huuhtoutuu huonosti. Joka kolmannella suomalaisella on allergiaa, astmaa tai ihottumaa, siksi on huolehdittava kunnon huuhteluista. Myös herkkäihoisille ja lapsille hyvin huuhdeltu pyykki on tärkeää.
Upo-pesukoneissa on jopa 7 huuhtelua!

Tilava UPO-kuivausrumpu täydentää pesutornin toimivaksi kokonaisuudeksi, jolla perheen pyykkihuolto on nopeaa ja vaivatonta.