D83DIA Integroitava astianpesukone

D83DIA

Integroitava astianpesukone
Energialuokka: A++ 14 place settings Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen Aqua Stop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 81.5 × 55 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Itsepuhdistuva suodatin

Automaattinen suodatinpuhdistusjärjestelmä poistaa ruokatähteet ja estää tukkeutumisen. Se ehkäisee myös mahdolliset ongelmat ja toimintahäiriöt.

SpaceDeluxe, yllättävän tilava

Kätevä kolmas kori mahdollistaa jopa 14 hengen astiaston pesun! Ruokailuvälineet mahtuvat siihen helposti, ja lisäksi pidemmät ruokailuvälineet ja kahvikupit voidaan asettaa erikseen. Asettelu mahdollistaa paremmat pesutulokset, helppokäyttöisyyden sekä pesutilan ihanteellisen hyödyntämisen.
Lisää
Lähellä

AquaStop-ylivuotosuoja

AquaStop-turvaominaisuuden ansiosta, astianpesukoneen voi turvallisesti jättää päälle yöksi tai poissa ollessasi. Vuodon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti vedentulon, ja samalla pumppu imee vettä pois astianpesukoneen altaasta. AquaStop toimii koneen koko käyttöiän ajan.

Click-Clack -järjestelmä suurille astioille

Kätevä ratkaisu suurempien kattiloiden, pannujen, lautasten ja lasien pesuun. Gorenje-astianpesukoneissa on erinomainen kaksitasoinen korin korkeuden säätöjärjestelmä. Nyt on entistäkin helpompaa nostaa korit tarvittaessa, koska korin molemmilla puolilla on punaiseksi merkitty korkeudensäätömekanismi joka tekee käsittelystä erittäin helppoa. ClickClack-järjestelmä parantaa astianpesukoneen tilan käyttöä.
Lisää
Lähellä

3 in 1

Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
Lisää
Lähellä

QuickIntensive – pikaohjelma

Pikaohjelma optimoi astianpesuohjelman kaikki vaiheet siten, että ohjelman kokonaiskesto on huomattavasti lyhyempi. Halutut tulokset saavutetaan jopa täydellä koneella: astiat pestään nopeammin, mutta tulokset ovat silti erinomaisia.

Täydellinen kuivaus

Täydellinen kuivaus saadaan viimeisen huuhtelun tuoman lämmön avulla. Laitteen sisäpuoli jäähtyy nopeammin kuin astiat, jolloin astianpesukoneessa oleva höyry tiivistyy, valuu pohjalle ja haihtuu. Ja tulos: Täydellisesti kuivatut astiat. EU-määräyksien mukaan, useimmat Gorenje-mallit kuuluvat ‘A’ Kuivaussuoritusluokkaan.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 60 °C

Valitun ohjelman näyttö

ON/OFF Merkkivalo

Pesulämpötilat: 40, 50, 55, 60, 65 °C

10 astianpesuohjelmaa: Normaali; Automaattiohjelma; Pikapesu; Tehopesu; QuickIntensive; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Pikapesu; Ohjelma herkille astioille; Ohjelma lasi

Referenssi ohjelma: 4

Astianpesukoneen ohjelma: Yläkori; Astianpesukoneen ohjelma: Alakori

SpaceDeluxe

Automaattiohjelma

Yhden korin pesu

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Viivästetty käynnistys 24 tuntiin asti

Pesukorien lukumäärä: 3

Yläkorijärjestelmä: Click Clack system

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 5

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Täydellinen ylivuotosuoja

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 10 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.93 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,800 l

Äänitaso: 47 dB

Korkeus säädettävissä: 50 mm

Tuoteperhe: Astianpesukone

D83DIA

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 81.5 × 55 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64.5 × 87.1 × 64.5 cm

Asennusmitat (L x K x S): 60 × 82 × 58 cm

Nettopaino: 41.5 kg

Bruttopaino: 47.5 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.49 W

Liitäntäteho: 1,760 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 566793

EAN-koodi: 3838942142116

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.