T81112HP Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla

T81112HP

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla
Lämpöpumppu Täyttömäärä: Kuorma 1-8 kg Energialuokka: A++ Anti-allerginen kuivausrumpu jossa on IonTech teknologia
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Lämpöpumppu

Kumouksellinen kuivausteho
Kaikki lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat äärimmäisen energiatehokkaita. Sarjan huippumallien energialuokka on A+++ ja laitteiden energiansäästö on 63 % energialuokkaan A verrattuna. Gorenjen energialuokan A+++ kuivausrumpu, jonka tilavuus on 9 kg, on ainoa laatuaan markkinoilla. Optimoitu lämpöpumppu yhdessä maailman suurimmista rummuista, tilavuus 120 litraa, tässä on yhdistelmä, joka selviytyy helposti
suuristakin pyykkimääristä. Tämän mahdollistavat myös leveämmät ilmakanavat. Kuivausrumpu kuivaa pyykin myös perinteisiä kuivausjärjestelmiä hellävaraisemmin. Kuivausrummun ihanteellinen lämpötila on 50 °C pyykin ylikuivumisen estämiseksi.
Lisää
Lähellä

IonTech

Allergioita vastaan ionien voimin
SensoCare-kuivausrumpujen negatiivisesti varautuneet ionit kuivaavat pyykin tavalla, joka vähentää huomattavasti sen rypistymistä. Ionisoija tuottaa negatiivisia ioneita, jotka poistavat tehokkaasti useimmat allergeenit, savun ja siitepölyn jäämät sekä kuivauksen aikana syntyneen sähköstaattisen varauksen. Tämän seurauksena vaatteet tuoksuvat paremmalta ja ne on helpompi silittää.
Lisää
Lähellä

SensorIQ

Älykäs anturitekniikka säätelee kuivausprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja halutun kuivaustason mukaisesti. Antureiden tehokas viestintä estää mahdolliset virheet ja pitää pyykin kuivausympäristön parhaana mahdollisena. Anturit valvovat myös kaikkia
muita parametreja virrankulutuksen alentamiseksi.
Lisää
Lähellä

AutoDrain

Ei enää vesisäiliön tyhjennystä käsin
AutoDrain-poistoletkulla varustettu kondensoiva kuivausrumpu voidaan liittää viemärijärjestelmään, niin että lauhdesäiliötä ei enää tarvitse tyhjentää manuaalisesti.

SmallLoad

Yksittäisten vaatteiden tehokas kuivaus
Gorenjen kuivausrummuissa on mahdollista kuivata vain yksi vaate kerrallaan. SmallLoad-toiminnon avulla voit kuivata tarvitsemasi vaatteet nopeasti, eikä sinun tarvitse odottaa, että muut vaatteet kuivuvat viikattaviksi.

UltraSOFT

Sensaatiomaista pehmeyttä
Pyykinkuivaajat hyödyntävät viimeisimpiä kuivaus- ja rypistymisenesto-teknologioita. Älykäs SensorIQ-anturiteknologia optimoi kuivausprosessin ja hoitaa näin pyykkiä parhaalla mahdollisella tavalla energiankulutuksen pysyessä erittäin alhaisena. Voit valita tavallisen NormalCARE-kuivauksen ja lämpötilasäädetyn GentleCARE-menetelmän väliltä. Nykyaikaisen elämäntavan tarpeisiin räätälöidyt ohjelmat ja ylimääräiset asetusmahdollisuudet takaavat, että koneen käyttäminen on turvallista ja että pyykkisi saa parhaan mahdollisen hoidon.
• SteamTech-höyrykuivausteknologia
• IonTech suoristaa tekstiilit ilmaionisaattorilla
• TwinAir - kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä
• SensoCARE - mukautettu kuivausohjelma
• Kondensoiva kuivausrumpu, jossa lämpöpumppu A-40%
• Erittäin suuri, 120 litran rumpu
Lisää
Lähellä

Lapsilukko

Ovea ei voi avata kuivauksen aikana
Lisäturvallisuutta tuo ohjauspaneelin lukitustoiminto, se voidaan lukita yksinkertaisesti näppäintä tai näppäinyhdistelmää painamalla.

TwinAir

Tasaisesti kuivattu pyykki - helppo silitys
Pehmeä, tasaisesti kuivattu ja vähemmän rypistynyt pyykki, jota on helppo silittää, suoraan kuivausrummusta. Tämän mahdollistaa kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä, joka säätää ilman puhallussuunnan rummun pyörimissuunnan mukaisesti erityisen puhaltimen läpän avulla.

Helppo käyttö

Halutut tulokset vain kolmessa vaiheessa
Kuivausprosessia on helppo hallita ergonomisesti suunnitellulla ohjauspaneelilla, jossa vaiheet etenevät oikealta vasemmalle. Yleisimmin käytetyt kuivausohjelmat ovat valitsimen vasemmalla puolella. Lisäasetukset ovat valitsimen vieressä. Näitä ovat esimerkiksi käynnistyksen viivästys ja kuivaus alhaisessa lämpötilassa. Valinnoilla on LCD-merkkivalot ja kuivausrummussa on LCD-näyttö. Käynnistys- ja keskeytyspainike sijaitsee ohjauspaneelin vasemmassa reunassa. Ohjauspaneeli on suunniteltu siten, että kuivausrummun käyttö on yksinkertaista ja mukavaa.
Lisää
Lähellä

GentleCare

Herkkien tekstiilien hellävarainen kuivaus
Herkimmille pyykeille kehitetty erityinen hoito-ohjelma toimii matalalla 40 °C:n lämpötilalla. Pidempi kuivausjakso on täysin turvallinen ja luotettava sekä suojaa vaatteita venymiseltä tai vahingoittumiselta.

Aloitusviiveasetus

Helposti puhdistettava suodatin - helppo päästä käsiksi

Suodatin on sijoitettu mukavasti kuivaajan oveen. Sen muotoilu mahdollistaa helpon puhdistuksen kostealla liinalla ja se voidaan myös poistaa ja puhdistaa juoksevan veden alla. Suodattimen ja vesisäiliön säännöllinen puhdistus takaavat optimaaliset kuivaustulokset seuraavalla kuivauskerralla.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Kondensointitehokkuusluokka A

Väri: Valkoinen

Täyttömäärä: Kuorma 1-8 kg

TwinAir

Rummun tilavuus: 120 l

Rummun valaistus

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

AutoDrain - Kondenssiveden poisto viemäriin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

Näyttö: LED-näyttö

Painikkeet: Start/Pause

15 ohjelmaa

Ohjelmat: Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille, Villa, Paitaohjelma: matalampi lämpötila, jättää pyykit hieman kosteiksi, jotta ne eivät ryppyynny yhtä helposti, Normaalikuiva, Silityskuiva

Kuivausajan valinta: Portaittain asetus

Rypistymisenestotoiminto

StartDelay

Raikastusohjelma

Anti-allerginen kuivausrumpu jossa on IonTech teknologia

Äänimerkki

FiltrationSupreme

Kuivausvaiheen osoitus

Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä

Jäljellä olevan pesuajan näyttö

Imukuppijalat

Kosteussensori

Lapsilukko

Galvanoitu rumpu

Ääni: 65 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 218 kWh

Hermeettisesti suljettu: Kyllä

kylmäaineen tyyppi: R134A

Global warming potential ( GWP ) : 1430 GWP

Fluorattujen kaasujen määrä: 0.30 kg

Määrän CO2 ekvivalentti: 0.43 t

Tuote sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91.5 × 68.5 cm

Nettopaino: 50 kg

Bruttopaino: 52 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 800 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 497837

EAN-koodi: 3838942050152

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.