PK8161I Pesukone

PK8161I

Pesukone
Täyttömäärä: 8 kg Linkousnopeus: 1,600 kierrosta Energialuokka: A+++(-10%) Inverter PowerDrive-moottori
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.

TotalWeightControl

Ensiluokkaiset pesutulokset pyykin määrästä riippumatta
Anturi säätää kaikki pesuparametrit vastaamaan rummussa olevan pyykin määrää. Tuloksena on optimaalinen veden ja sähkön kulutus, lyhyemmät
pesuohjelmat ja huomattavasti hiljaisempi toiminta. Olipa pyykkikasa sitten suuri tai pieni, pyykistä tulee puhdasta ja miellyttävän tuoksuista.

SoftSound

Käyttäjäystävälliset äänimerkit
Poikkeuksellisen muotoilun lisäksi Gorenjen pesukoneet hivelevät myös korvia. Esiasetetut äänimerkit ja korkealaatuiset kaiuttimet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös ohjelmanvalitsimen ja toimintopainikkeiden liikkeeseen, pesuaineannostelijaan ja laitteen oveen.
Lisää
Lähellä

SterilTub

Ratkaisu miellyttävän tuoksuiselle pyykille
Tämä ohjelma varmistaa, että pesukoneen sisäosa pysyy täydellisen puhtaana ja steriilinä, niin että tuloksena on miellyttävästi tuoksuva pyykki. Kun pyykkiä pestään pesujauhetta käyttäen alemmissa lämpötiloissa, seurauksena voi olla bakteereiden kannalta ihanteellisten olosuhteiden kehittyminen, mikä puolestaan voi aiheuttaa pyykkiin epämiellyttävän hajun. SterilTub-ohjelmaa käytetään rummun ollessa tyhjä ja se poistaa bakteerit pesukoneen sisäosista.
Lisää
Lähellä

Kestävä FiberTech-allas

Pesukoneiden altaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista
Korkeilla pyörimisnopeuksilla ja suurilla täyttötilavuuksilla varustettujen pesukoneiden altaat on valmistettu modernista FiberTech-materiaalista. Materiaalilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja erittäin hyvä lämpötilan ja kemikaalien kesto. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin altaisiin verrattuna sillä ei ole myöskään minkäänlaisia korroosio-ongelmia. Toiset mallit on varustettu erittäin kestävästä high-tech-materiaalista valmistetulla CarboTech-altaalla, joka kestää erinomaisesti jopa 1 400 kierrosta minuutissa nopeudella tapahtuvan linkouksen.
Lisää
Lähellä

AquaStop

Ei tulvavaaraa
Vuodon sattuessa turvajärjestelmä katkaisee automaattisesti vedensyötön letkuun ja koneeseen vesivahinkojen ehkäisemiseksi. Pumppu pumppaa automaattisesti rummussa olevan veden poistoletkuun. Näin pesukoneen voi jättää huoletta toimimaan ilman valvontaa, eikä tarvitse pelätä vesivahinkoa. Huippumalleissa pesukoneen pohjaan on asennettu erityinen anturi. Vuodon sattuessa anturi katkaisee välittömästi vedensyötön laitteeseen.
Lisää
Lähellä

Vakaudensäätö

Koneen vakaus käytön aikana
Vakaudensäätöjärjestelmä takaa, että pyykki on jakautunut tasaisesti rumpuun. Jos vakaudensäätöanturi havaitsee epätasapainon, rummun pyörintä pysähtyy, jotta pyykki jakautuisi tasaisemmin rumpuun.

Lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Luukku pysyy lukittuna pesun aikana estäen uteliaimpiakin lapsia avaamasta sitä. Suojausta voidaan parantaa entisestään lukitsemalla ohjauspaneeli tiettyä näppäinyhdistelmää käyttäen, niin että asetuksia on mahdoton muuttaa vahingossa.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++(-10%)

Väri: Valkoinen

Inverter PowerDrive-moottori

SpaDrum pesurumpu

Linkousnopeus: 1,600 kierrosta

Täyttömäärä: 8 kg

Rummun tilavuus: 64 l

Näyttö: LED-näyttö

Pesuajan esivalinta

Linkousnopeuden valinta

Kylmä pesu: Valitsin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

23 ohjelmaa

Pesuohjelmat: Puuvilla, Villaohjelma, Pikapesu, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Kasinpesu

Lisäohjelmat: BioWash / MyFavorite / NightWash / PerfectBlack / SportWash / Puuvilla 30 - 17min / Puuvilla 20

Linkoius pois valittavissa

Lämpötilan asetus

Pikaohjelma

Äänimerkki

SterilTub

StableTech sivulevyt

SuperSilent+

TotalWeight

Huoltotarpeen osoitus

Manuaalinen ulosvedettävä

Anturit: Vedenkorkeuden tunnistin

Osittainen AquaStop

Lapsilukko

Tasapainovahti

Vedenkulutus/v: 10,309 l

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 166 kWh

Pesun melutaso: 53 dB(A)re1pW

Linkouksen aikainen melu: 74 dB(A)re1pW

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 69 cm

Nettopaino: 78 kg

Bruttopaino: 80 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 2,300 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 554275

EAN-koodi: 3838942115813

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.