10 vuoden moottoritakuu - PesukoneetREKISTERÖI OSTOKSESI
1
UPO-pesukoneissa on markkinoiden tehokkaimmat huuhtelut; pesuaine huuhtoutuu täysin pois myös Suomen pehmeässä vedessä. Pesukoneen ohjelmat ovat kehitetty arjen vaatimuksia vastaaviksi. Lyhyiden pesuohjelmien ansioista pesut säästävät sekä aikaa että vettä ja ehkäisevät myös pyykkivuorien syntymistä!

Ostaessasi UPO pesukoneen voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa UPO pesukoneissa, jotka on ostettu 1.9.2016 jälkeen. Ajalla 1.9.2016 - 1.9.2017 ostetuissa pesukoneissa takuu on voimassa ostokuittia vastaan. 1.9.2017 jälkeen ostetuissa laitteissa on laitteen rekisteröiminen pakollista 10 vuoden moottoritakuun saamiseksi. Tarjoamamme 10 vuoden moottoritakuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun.

Inverter PowerDrive -moottorilla varustettujen pesukoneiden yleiset takuuehdot

Normaalin takuun lisäksi voit hyötyä inverter PowerDrive -moottorille tarjoamastamme ylimääräisestä 10 vuoden takuusta, jonka ehdot on kuvattu jäljempänä. Tämä parantaa uuden pesukoneesi käyttömukavuutta ja suojausta entisestään. Takuu ei vaikuta ostosopimuksen mukaisiin oikeuksiisi eikä jälleenmyyjän velvollisuuksiin.

 • Näitä takuuehtoja sovelletaan inverter PowerDrive -moottoriin pesukoneissa, jotka on ostettu ja joita käytetään seuraavalla alueella Suomi.
 • Tämä takuu kattaa ainoastaan inverter PowerDrive -moottorin. Takuu kattaa materiaalivirheistä ja/tai valmistusvirheistä aiheutuneet viat tai vauriot.
 • Takuu ei kata työkustannuksia, eikä valtuutetun huoltohenkilöstön matkakustannuksia. Nämä kustannukset veloitetaan takuupalveluiden käyttöajankohtana voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
 • Takuutodistuksen saamiseksi asiakkaan on rekisteröitävä ostettu laite www.upo.fi/10-vuoden-moottoritakuu. Rekisteröinti on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Jos asiakkaalla ei ole käytettävissään internetyhteyttä, rekisteröinti voidaan tehdä myös puhelimitse soittamalla numeroon 09-503301. Rekisteröidessään tuotteen asiakas hyväksyy, että häntä koskevat tiedot tallennetaan. Kun rekisteröinti on suoritettu, takuutodistus on tulostettava. Sitä vaaditaan yhdessä ostotositteen kanssa takuupalveluiden käyttämiseksi. Jos moottoriin tulee vika takuun voimassaoloaikana, asiakkaan on käytettävä takuutodistusta ja ostotositetta ottaessaan yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.
 • Takuu raukeaa, jos inverter PowerDrive -moottorin vika johtuu seuraavista syistä:

  - Käyttöohjeiden noudattamatta jättäminen.
  - Valtuuttamattomien henkilöiden tekemät korjaustyöt.
  - Muiden kuin alkuperäisten osien asentaminen tuotteeseen.
  - Tuotteen epäasianmukainen käsittely.
  - Mekaanisista iskuista aiheutuneet vauriot, joihin on syynä ostaja tai toinen osapuoli.
  - Force majeure (tulva, salamanisku, tulipalo jne.).
  - Laitteen käyttö liiketoiminnassa ja tuottotarkoituksessa.

 • Inverter PowerDrive -moottorin korjaamisen jälkeen vaihdetuista osista tulee meidän omaisuuttamme.
 • Tämän takuun puitteissa suoritetut palvelut ja huoltotoimenpiteet eivät pidennä tai uusi takuuta, eivätkä muuta yleistä koko laitetta koskevaa takuuaikaa millään tavalla. Nämä ehdot sulkevat pois kaikki mahdolliset lisävaatimukset. 

Kampanjan piiriin kuuluvat UPO -pesukoneet:

Rekisteröi ostoksesi

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.
Avaa luukku, sarjanumero sijaitsee luukun alareunassa.

Voit halutessasi lisätä  ostokuitista löytyvän  kuitin- /laskun- tai tilausnumeron. Tämä ei ole pakollista, mutta toimii lisävarmistuksena.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme. 

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com 
Puhelin: 09-503301