JC4800VWY Mehustin

Mehustin JC4800VWY

Mehustin Moottorin teho (max): 200 W Juice container volume: 0,6 l Helppo puhdistaa
Osta netistä
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Hidas mehustus 80 kierr/min

Hidas mehustus 80 kierr/min

Hitaan mehustamisen teknologia eroaa perinteisestä mehun linkoamisesta siten, että se erottaa mehun hitaasti hedelmistä ja kasviksista. Perinteisissä mehulingoissa terä pyörii nopeasti (1500-2500 kierrosta minuutissa) leikaten solujen seinämät ja vapauttaen näin mehun. Hitaan mehulingon ruuvin pystysuora liike (80 kierr/min) puristaa hedelmät ja kasvikset erottaen näin mehun ja hedelmälihan toisistaan. Tuloksena syntyy samettisen pehmeää mehua, jossa on vähemmän ilmakuplia sekä enemmän ravintoaineita mehustuksen matalamman lämpötilan ansiosta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Hedelmälihan määrän säätely

Hedelmälihan määrän säätely

Mehustuksen aikana kuituaines kerätään erilliseen säiliöön. Voit itse määritellä hedelmälihan määrän säätämällä sitä mehulingon etupuolella olevasta vivusta. Nauti lasillinen silkinpehmeää mehua tai jätä siihen pieniä hedelmien ja kasvisten paloja tuomaan rakennetta. Älä heitä ylimääräistä hedelmälihaa pois, vaan kokeile sitä keittoihin, kastikkeisiin, jälkiruokiin jne.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tehokas 200 watin moottori

Tehokas 200 watin moottori

Ruuvin hitaasta liikkeestä huolimatta laitteen moottori on riittävän tehokas murskaamaan kovimmatkin hedelmät ja kasvikset. Enimmäismäärillä testattuna 200 watin moottori on osoittautunut täydelliseksi hitaan mehulingon virtalähteeksi.
_products/features/icon - Tippalukko

Tippalukko

Mehukannu on jo täynnä, mutta lingossa on yhä hedelmiä ja kasviksia. Mitä teet? Sinun ei tarvitse sammuttaa mehulinkoa. Sen sijaan voit vain sulkea nokan tippalukolla. Mehu pysyy mehulingon säiliössä sillä aikaa, kun täytät janoisimpien mehunjuojien lasit ja korvaat kannun uudella.
_products/features/icon - Kaksi 0,6 litran säiliötä

Kaksi 0,6 litran säiliötä

Mehulinkoon kuuluu 0,6 litran säiliö sekä mehulle että kuiva-aineelle. Säiliöt on valmistettu kestävästä BPA-vapaasta muovista, joka kestää konepesua.
_products/features/icon - Luistamattomat kumijalat

Luistamattomat kumijalat

Sinun ei tarvitse pelätä mehulingon liukuvan paikaltaan syöttäessäsi siihen hedelmiä ja kasviksia. Kumijalat takaavat, että laite pysyy tukevasti paikallaan jopa kostealla alustalla.
_products/features/icon - Helppo puhdistaa

Helppo puhdistaa

Onko tämä moniosainen laite hankala puhdistaa? Ei lainkaan. Kaada käytön jälkeen yksi litra haaleaa vettä syöttöputkeen, samalla kun pidät laitetta käynnissä. Mehulingossa kiertävä vesi huuhtelee siihen jääneet hedelmä- ja kasvistähteet. Huuhtele vielä suodatin, ja puhdista se mukana tulevalla harjalla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Turvakatkaisin

Turvakatkaisin

Turvallisuus on taattu! Laite käynnistyy ainoastaan, jos sen kaikki osat ovat ohjeiden mukaisesti kiinni oikeilla paikoillaan. Turvakatkaisin pitää huolen siitä, että moottori ei voi käynnistyä samaan aikaan, kun lisäät raaka-aineita tai kokoat tai puhdistat laitetta.

Tekniset tiedot

Moottorin teho (max): 200 W

Laadukas terä ruostumattomasta teräksestä

Micro filter

Improved efficiency

Helppo puhdistaa

Säädettävä teho pyörintänopeuden sähköisen säätelyn ansiosta

Bidirectional rotation for higher efficiency

Strainer brush

Juice container volume: 0,6 l

Pulp container volume: 0,6 l

Kotelo: Plastic + metal

Väri: Ruostumaton teräs

Moottorin teho (max): 200 W

Johdon pituus: 1,0 m

Tuotteen mitat (LxKxS): 15 × 45,5 × 18 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 20,7 × 44 × 35,6 cm

Nettopaino: 4,2 kg

Bruttopaino: 5,6 kg

Liitäntäteho: 200 W

Art. numero: 513145

EAN-koodi: 3838942067648

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.