G5 LAATULUPAUSRekisteröi ostoksesi
1
Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin UPO -tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä UPO G5 laatulupaus -palvelun UPO-tuotteen ostopäivästä lähtien. UPO G5 -laatulupaus vastaa viiden vuoden ajan siitä, että tuotteet ja huolto toimivat laadukkaasti. UPO G5 -laatulupaus koskee yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, mikroaaltouuneja lukuunottamatta, jotka on ostettu 1.3.2018 jälkeen*.
 
 
Jotta asiakas saa UPO G5 -laatulupauksen käyttöönsä, tulee hänen rekisteröidä tuotteensa osoitteessa upo.fi/G5. Palvelun sisältö on seuraava:

2 vuoden kokonaisturvaa

UPO myöntää 24 kuukauden valitusajan ostopäivästä lähtien, jonka aikana tuotteen materiaali- ja valmistusvirheistä johtuneet viat korjataan veloituksetta.

Ilmaiset varaosat 5 vuoden ajan

UPO tarjoaa 36 kuukauden lisäturvan, joka kattaa varaosat. Lue takuuehdot alla.

10 vuoden varaosien toimitusvarmuus

UPOn tuotteisiin on saatavilla varaosia vähintään 10 vuoden ajan ostopäivämäärästä.

UPO G5 Laatulupaus ehdot

Napsauta
laajentaaksesi

Rekisteröi ostoksesi

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme G5 Laatulupaus – todistuksen.
Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
Esim: O6107S
Esim: 171786

Avaa ovi, sarjanumero sijaitsee kaapin sisäseinällä, tai laatikon takana.

Maksutositteen numero on merkitty kaupan teille antamaan maksutositteeseen (kuitti, lasku jne.)

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme. 

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com 
Puhelin: 
09-503301, valitse 1