Kampanjat

5 vuoden takuu isoille UPO-kodinkoneille

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys on meille ensijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme kaikille 1.1–31.12.2024 aikana ostetuille UPO-kodinkoneille (pl. mikroaaltouunit) 5 vuoden tehdastakuun.

UPO-uunikampanja

Nyt kaikki, jotka ostavat UPO-uunin aikavälillä 1.12.2023-30.4.2024, saavat kaupan päälle sille sopivat teleskooppikannattimet, joiden avulla ruokien ja leivosten paistumista voidaan tarkastella todella kätevästi. Lisäksi ne tekevät leivinpeltien käsittelystä turvallisempaa.

G5 Laatulupaus

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin UPO-tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä UPO G5 laatulupaus -palvelun UPO-tuotteen ostopäivästä lähtien. UPO G5 -laatulupaus vastaa viiden vuoden ajan siitä, että tuotteet ja huolto toimivat laadukkaasti. UPO G5 -laatulupaus koskee yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, mikroaaltouuneja lukuunottamatta.
Lisää
Lähellä

10 vuoden moottoritakuu - Pesukoneet

Ostaessasi UPO-pesukoneen, voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Luottamuksesi vastineeksi tarjoamme nyt 10 vuoden moottoritakuun kaikille invertterimoottoreilla varusteltuihin UPO-pesukoneisiin.

10 vuoden moottoritakuu - Astianpesukoneet

Ostaessasi UPO-astianpesukoneen, voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Luottamuksesi vastineeksi tarjoamme nyt 10 vuoden moottoritakuun kaikille invertterimoottoreilla varusteltuihin UPO-astianpesukoneisiin.