Kampanjat

5 vuoden takuu isoille UPO-kodinkoneille

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys on meille ensijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme kaikille 1.1–31.12.2024 aikana ostetuille UPO-kodinkoneille (pl. mikroaaltouunit) 5 vuoden tehdastakuun.

G5 Laatulupaus

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat mahdollisimman tyytyväisiä ja voivat luottaa täysin UPO-tuotteensa toimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kaikki asiakkaamme saavat käyttöönsä UPO G5 laatulupaus -palvelun UPO-tuotteen ostopäivästä lähtien. UPO G5 -laatulupaus vastaa viiden vuoden ajan siitä, että tuotteet ja huolto toimivat laadukkaasti. UPO G5 -laatulupaus koskee yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita, mikroaaltouuneja lukuunottamatta.
Lisää
Lähellä

10 vuoden moottoritakuu - Pesukoneet

Ostaessasi UPO-pesukoneen, voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Luottamuksesi vastineeksi tarjoamme nyt 10 vuoden moottoritakuun kaikille invertterimoottoreilla varusteltuihin UPO-pesukoneisiin.

10 vuoden moottoritakuu - Astianpesukoneet

Ostaessasi UPO-astianpesukoneen, voit olla varma siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Luottamuksesi vastineeksi tarjoamme nyt 10 vuoden moottoritakuun kaikille invertterimoottoreilla varusteltuihin UPO-astianpesukoneisiin.