Kestävä, turvallinen ja taloudellinen UPO

UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

Upon juuret ovat puuseppä Aukusti Avoniuksen vuonna 1918 perustamassa Lahden Puuseppäverstaassa, joka myöhemmin nimettiin Asko Huonekaluksi. Vuonna 1938 perustettiin innovatiivisen perheyrityksen rinnalle Upo Metalli. Suurten sähköisten kodinkoneiden voittokulku alkoi 1950-luvulla, jolloin Upon Lahden tehtaillakin otettiin valmistukseen jääkaapit, pesukoneet, sähköliedet, sähkömankelit sekä pyykkilingot.

Tavoitteellinen tuotekehitys takaa, että Upon kodinkoneet ovat aikansa kestävimpien, turvallisimpien ja taloudellisimpien kodinkoneiden sarjassa myös jatkossa.
Kodinkoneemme ovat kestäviä, tyylikkäitä ja niiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Fiksut toiminnot on suunniteltu vastaamaan nykyarjen tarpeita, unohtamatta ympäristöstä huolehtimista.

Kestävä kehitys

Hisense Europelle, johon UPO kuuluu, on myönnetty EcoVadisin hopeamitali. Tämä arvostettu yritysluokitus tunnustaa sitoutumisemme kestäviin liiketoimintakäytäntöihin ja on osoitus jatkuvista ponnisteluistamme minimoida ympäristövaikutukset ja edistää sosiaalista vastuuta.

Tulevaisuuden tavoitteenamme on energiankulutuksen vähentäminen optimoimalla uusiutuvan energian käyttöä, kierrätysmateriaalien käytön lisääminen, jätteiden vähentäminen, kestävien kuljetustapojen edistäminen ja toimitusketjun kestävyyden parantaminen.

Valmistajan vastuu

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromun tuottajaorganisaation jäsenenä UPO (Gorenje Group Nordic A/S) noudattaa lainsäädännössä (sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi ja SER-status) sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maahantuojille ja valmistajille asetettuja vaatimuksia ja täyttää kaikki tuottajavastuuseen liittyvät velvoitteet, jotka sisältyvät lainsäädäntöön. 

WEE-tuottajaorganisaatiojärjestelmä kattaa kaikki lakisääteiset vaatimukset, jotka liittyvät keräys- ja kierrätysverkoston ylläpitoon, rahoitukseen, raportointiin ja muihin WEE-tuottajavastuuseen liittyviin tehtäviin. Tuottajaorganisaatio hoitaa nämä tehtävät taloudellisen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Gorenje Group Nordic A/S

Gorenjen tanskalaisen tytäryhtiön päätoimipaikka sijaitsee Kööpenhaminassa. Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta. Yhtiön vaikutuspiiriin kuuluu yli 32 miljoonaa asukasta ja toiminta-alueen koko on yli 1,5 mio km2. Vuodesta 2018 lähtien Gorenje Group on ollut osa Hisense-yhtiötä, joka on yksi maailman johtavista elektroniikan ja kodinkoneiden valmistajista. Hisense työllistää 75 000 työntekijää ja sen liikevaihto on lähes 13 miljardia euroa.

Kodinkoneiden valikoimaan kuuluvat seuraavat neljä merkkiä: HisenseGorenje, ASKO ja UPO, joiden saatavuuden kahdeksassa eri maassa varmistaa kattava ja ammattimainen myyntiverkosto. Gorenje Group Nordic tavoitteena on tarjota laaja valikoima innovatiivisia, muotoilua painottavia tuotteita ja palveluita, joiden yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tulee näin asiakkaidemme ulottuville eri tuotealueilla ja hintatasoilla.

Jos haluat lisätietoa edustamistamme merkeistä tai haluat ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi, tutustu verkkosivustoomme, joka kattaa asuinalueesi.