Kestävä, turvallinen ja taloudellinen UPO

UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli 70 vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja luotetuimmista kodinkonemerkeistä vuodesta toiseen.

Upon juuret ovat puuseppä Aukusti Avoniuksen vuonna 1918 perustamassa Lahden Puuseppäverstaassa, joka myöhemmin nimettiin Asko Huonekaluksi. Vuonna 1938 perustettiin innovatiivisen perheyrityksen rinnalle Upo Metalli. Suurten sähköisten kodinkoneiden voittokulku alkoi 1950-luvulla, jolloin Upon Lahden tehtaillakin otettiin valmistukseen jääkaapit, pesukoneet, sähköliedet, sähkömankelit sekä pyykkilingot.

Tavoitteellinen tuotekehitys takaa, että Upon kodinkoneet ovat aikansa kestävimpien, turvallisimpien ja taloudellisimpien kodinkoneiden sarjassa myös jatkossa.

Upo-kodinkoneiden suosio perustuu kestävyyteen, turvallisuuteen, nykyaikaiseen muotoiluun ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Tutkimusten mukaan UPO on Suomen luotettavin, tunnetuin ja halutuin kodinkonemerkki. (Innolink Research Oy, 2010 ja Valitut Palat: Luotetuin merkki, 2002-2012).
Sähkö- ja elektroniikkalaiteromun tuottajaorganisaation jäsenenä UPO (Gorenje Group Nordic A/S) noudattaa lainsäädännössä (sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi ja SER-status) sähkö- ja elektroniikkalaitteiden maahantuojille ja valmistajille asetettuja vaatimuksia ja täyttää kaikki tuottajavastuuseen liittyvät velvoitteet, jotka sisältyvät lainsäädäntöön. 

WEE-tuottajaorganisaatiojärjestelmä kattaa kaikki lakisääteiset vaatimukset, jotka liittyvät keräys- ja kierrätysverkoston ylläpitoon, rahoitukseen, raportointiin ja muihin WEE-tuottajavastuuseen liittyviin tehtäviin. Tuottajaorganisaatio hoitaa nämä tehtävät taloudellisen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

Gorenje Group Nordic A/S

Gorenjen tanskalaisen tytäryhtiön päätoimipaikka sijaitsee Kööpenhaminassa. Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta. Yhtiön vaikutuspiiriin kuuluu yli 32 miljoonaa asukasta ja toiminta-alueen koko on yli 1,5 mio km2.

Kodinkoneiden valikoimaan kuuluvat seuraavat kolme merkkiä: Gorenje, ASKO ja UPO, joiden saatavuuden kahdeksassa eri maassa varmistaa kattava ja ammattimainen myyntiverkosto. Gorenje Group Nordic tavoitteena on tarjota laaja valikoima innovatiivisia, muotoilua painottavia tuotteita ja palveluita, joiden yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tulee näin asiakkaidemme ulottuville eri tuotealueilla ja hintatasoilla.

Jos haluat lisätietoa edustamistamme merkeistä tai haluat ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi, tutustu verkkosivustoomme, joka kattaa asuinalueesi.