Uudet UPO-astianepesukoneetKehittyneet ominaisuudet, paremmat pesutulokset
1
Tiedämme, puhtaus on puoli ruokaa. Siksi olemme varustaneet uudet astianpesukoneemme kolmannella pesuvarrella, mikä parantaa pesutuloksia jopa 30 prosenttia. Pestyjen astioiden viimeistely käsin konepesun jälkeen on enää muisto vain!

Uusissa astianpesukoneissamme on myös muita huippuominaisuuksia:

  • Entistäkin hiljaisempi - Hiljaisimpien UPO-astianpesukoneiden on vain 39-40 dB, mikä vastaa keskimääräistä äänitasoa kirjastossa tai hiljaisella suomalaisella asuinalueella.
  • Itsepuhdistusohjelma - Puhdas pesuallas varmistaa, että pesutulokset ovat aina odotusten mukaiset. Itsepuhdistusohjelman ansioista sinun ei enää tarvitse hinkata allasta, pesuvarsia tai putkia käsin.
  • 1 tunnin ohjelma - Tämä tehokas ja nopea ohjelma sopii päivittäiseen käyttöön ja astioille, joissa on kuivia ruokajämiä. Pikatoimintoon yhdistettynä voit lyhentää ohjelma-ajan vain 15 minuuttiin.

Kehittyneet ominaisuudet:

_products/features/icon - Kolme tehokasta pesuvartta

Kolme tehokasta pesuvartta

Jopa 30 % puhtaampi pesutulos
Kolmas pesuvarsi varmistaa, että vesi yltää tehokkaasti eri puolille astianpesukonetta. Lisäksi aterimet huuhtoutuvat perusteellisemmin. Pesutulos on jopa 30 % puhtaampi!
_products/features/icon - Hiljainen

Hiljainen

Äänitaso vain 39-40 dB
Hiljaisimpien UPO-astianpesukoneiden äänitaso on vain 39-40 dB, mikä vastaa keskimääräistä äänitasoa kirjastossa tai hiljaisella suomalaisella asuinalueella. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista ja korkealaatuisista materiaaleista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Itsepuhdistusohjelma

Itsepuhdistusohjelma

Puhdas kone, puhtaampi pesutulos
Puhdas pesuallas varmistaa, että pesutulokset ovat aina odotusten mukaiset. Käytä itsepuhdistusohjelmaa kerran kuussa, niin sinun ei enää ikinä tarvitse hinkata allasta, pesuvarsia tai putkia käsin.
_products/features/icon - 15 min. pikapesu

15 min. pikapesu

Pese nopeasti, niin voit hidastaa tahtia
Pikapesu-toiminto pesee kevyesti likaiset astiat puhtaiksi vain 15 minuutissa. Se sopii täydellisesti vaikkapa juhliin, kun pestäviä astioita on enemmän.
_products/features/icon - 1 tunnin ohjelma

1 tunnin ohjelma

Nopeaa ja tehokasta
Tämä tehokas ja nopea ohjelma on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja sopii astioille, joissa on kuivia ruokajämiä. Yhdessä pika-toiminnon avulla voit lyhentää ohjelma-ajan vain 15 minuuttiin.
_products/features/icon - ExtraHygiene-ohjelma

ExtraHygiene-ohjelma

Erityishygieeniseen pesuun
Tämä toiminto pidentää pesuaikaa ja nostaa lämpötilaa 5 °C:lla, mikä yhdessä teho-ohjelman kanssa merkitsee 75 °C:n lämpötilaa, tuhoten useimmat bakteerit.
Ohjelma
jäljittelee sterilointiprosessia ja sopii erityisesti kotitalouksiin, joissa on vauvoja – tuttipullot puhdistuvat aina tehokkaasti!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Lasiohjelma

Lasiohjelma

Pesee lasit hellävaraisesti
Tämän hellävaraisen lasiohjelman ansioista voit huoletta laittaa lasisi astianpesukoneeseen. Pesulämpötila on sopivan alhainen jopa kristalleille.

Kaikki ominaisuudet

Klikkaa laajentaaksesi

Sarjaan kuuluvat tuotteet: