UCN63EW Jääkaappi/pakastin

Jääkaappi/pakastin UCN63EW

Jääkaappi/pakastin Energialuokka: E Kokonaistilavuus: 304 l Rakennetyyppi: Vapaasti sijoitettava Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 186 × 59 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
Unohda jään muodostuminen, paha haju jääkaapissa tai kuivuneet ruoat, joissa ei ole ravinteita. Tämä jääkaappi/pakastin varmistaa, että ruokasi pysyy tuoreena pidempään. Lisäksi se yksinkertaistaa elämääsi helpomman puhdistamisen ansiosta, sillä jäätä ei pääse muodostumaan. Sen ominaisuuksiin kuuluu myös MultiFlow 360° ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa erinomaiset ilmaolosuhteet, jotka mahdollistavat ruoan pysymisen tuoreena pidempään.
Jos rakastat tuoretuotteita, tiedät, että hedelmät ja vihannekset menettävät tuoreutensa ja ravintoaineensa, jos niitä ei säilytetä oikeissa olosuhteissa. Tästä syystä tämä jääkaappi on varustettu CrispZone-laatikolla, jonka lämpötila on alhaisempi ja jonka kosteutta on mahdollista hallita, jotta hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina ja raikkaina.
Toinen hyödyllinen laatikko on muunneltava FreshZone-laatikko, jonka voit mukauttaa tarpeisiisi. Tätä kätevää laatikkoa voit käyttää lihan ja kalan säilyttämiseen tai jos tarvitset enemmän tilaa vihanneksille, voit vaihtaa sen asetuksia ja saat lisälaatikon tuoretuotteillesi.

Ominaisuudet

_products/features/icon - MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Säilyttää ruoan laadun hyvänä pidempään
Multiflow 360° -ilmankiertoteknologia pitää ruoan viileänä levittämällä jäähdytettyä ilmaa tasaisesti koko laitteeseen. Kylmän ilman keskitetty tuotanto takaa alhaisen energiankulutuksen. Samalla lämpötila pysyy tasaisena, mikä hidastaa elintarvikkeiden kuivumista ja säilyttää niiden laadun hyvänä pidempään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - CrispZone

CrispZone

Säädä vihanneslaatikon kosteutta
Vihanneslaatikon tilavuus on huimat 36 litraa, joten se tarjoaa ihanteelliset olosuhteet koko perheen vihannesten säilyttämiseen. Liukusäätimen ansioista laatikon kosteutta voidaan säätää tarpeen mukaan, jotta vihannekset pysyvät aina optimaalisen viileinä ja raikkaina. Pyörillä varustettu laatikko on myös erityisen vakaa, sen sisällön näkee vaivattomasti ja tuoreisiin elintarvikkeisiin pääsee helposti käsiksi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

Taloudellinen valinta
UPO:n uusissa malleissa on erinomainen lämpöeristys, parannettu ovitiivistys, huippuluokan jäähdytysjärjestelmän komponentit ja elektroninen säätö, mikä pienentää energiankulutuksen minimiin.

Tekniset tiedot

Energialuokka: E

Äänitasoluokka: C

Oven materiaali: Maalattu

Väri: Valkoinen

Väri: Valkoinen

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Pyörät: 2

Säädettävät jalat: 2

Ilmastoluokka: Laajennettu lauhkea (SN), Lauhkea (N), Subtrooppinen (ST)

Osastotyyppi: Tuore-elintarvike, ****

1 kompressori

Kokonaistilavuus: 304 l

Jäähdytysosaston tilavuus: 207 l

Pakastimen kapasiteetti: 97 l

Pakastusteho (kg/24h): 6 kg

Lämpötilan nousuaika: 10 h

Näyttö: LED-näyttö

Täysautomaattinen huurteenpoisto - No Frost

Air movement: MultiFlow jääkaappi

CrispZone-laatikko kosteudensäätimellä

LED-valo katossa

2 lasihyllyä

Oven pullohylly: Pullohylly

Jääkaapin ovilokerot: 2 ovihyllyä

Vihanneslaatikko: 1 vihanneslaatikko

2 munatelinettä (12×)

Convert FreshZone -laatikko

Pakastus: 3 vetolaatikkoa

1 jääpala-astia

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 243 kWh

Äänitaso: 38 dB(A)re1pW

Piilotettu lauhdutinyksikkö: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 186 × 59 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64,5 × 193,5 × 62,8 cm

Nettopaino: 61 kg

Bruttopaino: 67 kg

Art. numero: 20012234

EAN-koodi: 3838782734854

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.