Arkkupakastimet | UPO-kodinkoneet

UPO-Säiliöpakastimet täyttävät vaativimmatkin pakastintarpeet

Lue lisää niiden monista eduista.

1. Pienempi sähkönkulutus

Säiliöpakastin kuluttaa vähemmän energiaa kuin pakastinkaappi. Kaikkien UPO-säiliöpakastimien energialuokitus on vähintään A+ energia-asteikoilla A+++ - D, eli ne ovat siis pakastimien ympäristöystävällisemmästä päästä.

Jos valitset esimerkiksi 400 litran säiliöpakastimen, jonka energialuokitus on A+ pelkän A:n sijaan, voit säästää noin 85 KE/t sähköä vuodessa. Se vastaa noin 15 euroa, sähkösopimuksestasi riippuen.

2. Enemmän tilaa

Vaikka säiliöpakastimen koko litroissa mitattuna olisikin täysin sama kuin pakastekaapin, säiliöpakastin on huomattavasti tilavampi. Voit pakastaa sinne suuremmatkin ostokset tai luonnon antimet, kuten kesän marjat, sienet ja yrtit. Pakastettavat tuotteet kannattaa erotella toisistaan koreilla, mikä auttaa ylläpitämään yleiskuvaa pakastimen sisällöstä.

3. Kätevä harvemmin käytettyjen pakasteiden säilytykseen

Voit maksimoida koko pakastimen tilavuuden nostamalla korit pois pakastinsäiliöstä. Näin saat tilaa harvemmin käytetyille pakasteille, kuten kokonaisille ruhoille tai niiden puolikkaille. Säiliöpakastin on siis loistava sijoitus esimerkiksi metsästäjälle.

Millainen säiliöpakastin minun kannattaisi valita?

Ennen säiliöpakastimen hankintaa suosittelemme sinun harkitsevan muutamaa asiaa.

Pakastimen tulee ennen kaikkea soveltua sinun ja perheesi tarpeisiin. Yksi niistä on riittävä tilavuus: nyrkkisääntönä sitä pitäisi olla 30-50 litraa / henkilö. UPO-säiliöpakastimien tilavuus on 100-400 litraa. Tutustu valikoimaan tästä.

Mikäli pakastintarpeesi eivät ole niin mittavat, voi pienempi säiliöpakastin, pakastinkaappi tai jääkaappi pakastinlokerolla olla sinulle parempi vaihtoehto. Pakastinkaapin lisäetuna on, ettet menetä helposti yleiskuvaa pakastamastasi sisällöstä.

Selaa pakastinkaappejamme täältä.

Säiliöpakastimesi sijainti

Löytääksesi toimivan sijainnin säiliöpakastimellesi sinun on otettava huomioon muutama asia. Jos esimerkiksi autotallin, vajan tai keittiön olosuhteet eivät ole pakastimellesi ihanteelliset, sen toiminnot voivat nimittäin kärsiä. Kysy siis itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Onko huone kuiva ja tuuletettu?
  • Onko pakastimen yllä tarpeeksi tilaa, jotta saat avattua sen kannen?
  • Onko pistorasia lähettyvillä, jotta saat kytkettyä säiliöpakastimen päälle?
  • Jos sijoitat säiliöpakastimen lähelle öljy- tai puupoltinta, onko sen ja polttimen välissä vähintään 30 cm tilaa? Jos ei, laitteiden väliin on asennettava eristepaneeli.
  • Kestääkö malli viileyttä? Tarkista tämä tarvittaessa myyjältä.

Löydä lähin UPO-jälleenmyyjäsi täältä.

Voit säästää hiukan pakastimen sähkönkulutuksessa sijoittamalla sen viileään huoneeseen, kuten kellariin, vajaan tai suljettuun autotalliin, kunhan muistat ottaa huomioon edellä mainitut asiat. Kaikki säiliöpakastimet eivät kuitenkaan toimi parhaiten alle +16 °C :n lämpötilassa, sillä matalan lämpötilan sietokyky riippuu pakastimen ilmastoluokituksesta. Jos pakastin sijoitetaan liian kylmään paikkaan, kondensaattorin öljy saattaa jähmettyä, mikä estää pakastinta toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla. 

UPO Freeze Protect

Me UPO:lla hyödynnämme uutta teknologiaa, jotta keittiökoneemme tekisivät kiireisestä arjesta mahdollisimman helppoa. Tavoitteenamme on, että saat suurimman mahdollisen hyödyn koneistamme pienimmällä mahdollisella vaivalla. 

UPO-säiliöpakastimista löytyy Freeze Protect-toiminto, minkä ansioista ne soveltuvat ilmastomerkkiäkin kylmempään tilaan –  jopa -15°C lämpötilaan. Voit siis huoletta sijoittaa säiliöpakastiminen kylmempäänkin paikkaan, mikä säästää myös sähköä.

Kaipaatko apua pakastimen valinnassa?

Etkö ole varma, millainen pakastin sinulle sopisi parhaiten? Tai täyttääkö juuri silmäilemäsi pakastin tarpeesi? Ei huolta, me autamme sinua mielellämme – ota asiakaspalveluumme yhteyttä tästä.

Löydä lähin UPO-jälleenmyyjäsi.