TI92 Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla TI92

Lämpöpumppu Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg Energialuokka: A++ IonTech -teknologia
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Vähemmän silitystarvetta. Raikkaampi pyykki
Kuivausilman negatiivisesti varautuneet ionit kuivaavat pyykin hellävaraisesti ja rypistymistä vähentäen. Ionisoija vähentää allergeeneja, poistaa savujäämät, siitepölyn sekä kuivauksen aikana
muodostuneen sähköisyyden.
Kuivat tekstiilit tuoksuvat raikkailta ja ne on helpompi silittää.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Aaltokuvioitu-rumpu

Aaltokuvioitu-rumpu

Käsittelee kaikkia tekstiileitä hellävaraisesti
Rummun aaltokuviointi pehmentää kuidut ja käsittelee tekstiileitä hellävaraisesti. Pyykki kuivataan tehokkaasti ja miltei täysin sileäksi.
_products/features/icon - Kondensointitehokkuusluokka A

Kondensointitehokkuusluokka A

Kondenssivesi ei aiheuta kosteusongelmia
Upo -kuivausrumpujen kondensointitehokkuus vakuuttaa: jokainen kuivausohjelma poistaa 90 % vaatteiden kosteudesta. Kuivaustulos on erinomainen, eikä kondenssivesi aiheuta
kotiisi kosteusongelmia. Vuoden aikana kotiisi tiivistyy
55 litraa vähemmän kondenssivettä verrattuna kuivausrumpuihin, joiden kondensointitehokkuusluokka on B.
Lisää
Lähellä

IonRefresh

Kätevä pikatuuletusohjelma
Haluatko poistaa epämiellyttävän hajun vaatteistasi, mutta siihen on vain hetki aikaa? Ioneihin perustuva IonRefresh on kätevä tuuletusohjelma, joka tuulettaa vaatteesi raikkaiksi ja vasta pestyn näköisiksi jo 30 minuutissa.

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja kuivausohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke kuivausrumpu päälle, valitse ohjelma ja paina
Start-painiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia
ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

ShirtsSteam

Silitys ei enää koskaan ole ongelma
Tuhlaatko aikaasi paitojen silittämiseen? Sitten tämä huomionarvoinen höyrykuivausohjelma paidoille on täydellinen ratkaisu sinulle. Sijoita yksinkertaisesti jopa viisi puhdasta paitaa kuivaajaan ja 30 minuutin päästä ne ovat kuivia ja rypyttömiä!

TwinAir

Kuivaa isotkin pyykkikasan nopeasti
Kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä on patentoitu, se kuivaa tasaisesti myös suuret tekstiilit. Saat kuivausrummusta pehmeät, rypyttömät vaatteet ja tekstiilit.

Kuivausohjelmat

Kattava ohjelmavalikoima kaikkiin käyttötarpeisiin
Tekniikkamme kuivaa kaikenlaiset tekstiilit tehokkaasti, juuri sopivassa lämpötilassa ja -ajassa sekä oikealla kierrosnopeudella. Lisäksi voit valita kuivaustarpeisiisi sopivat lisäasetukset yhdistämällä eri kuivausohjelmia.

Urheiluvaateohjelma

Urheiluvaatteet käyttövalmiina
Urheiluvaatteet ja muut tekniset herkät kuidut vaativat erityiskäsittelyä. Tämä ohjelma on kehitetty erikoisesti sellaisten vaatekappaleiden kuivaamiseksi joita ei ole ennen normaalisti pystynyt kuivaamaan kuivausrummussa.

HeatPump

Taloudellinen ja hellävarainen
Lämpöpumppu-kuivaimet huokuvat korkeaa energiatehokkuutta. Ne mahdollistavat suuret säästöt ja myös kuivaavat hellävaraisemmin kuin perinteiset kuivausmenetelmät. Lämpöpumppu-kuivaimen kuivauslämpötila on noin 50 °C, joka mahdollistaa lähes kaikkien vaatekappaleiden kuivaamisen ehkäisten samalla ylikuivumista ja kutistumista.
Lisää
Lähellä

Vuodevaatteet

Täydellisen kuivia ilman kiertymistä
Suurten lakanoiden tai muiden vuodevaatteiden kuivaaminen kuivausrummussa voi johtaa suureen yhteenkietoutuneeseen möykkyyn kuivausrummussasi. Vuodevaateohjelma huolellisesti mietityillä algoritmeilla ja rummun pyöriminen molempiin suuntiin ehkäisee kiertymistä ja varmistaa erinomaiset kuivaustulokset.
Lisää
Lähellä

Vauva

Erityishuolenpitoa vauvanvaatteille
Joskus pikkuruisiin vauvanvaatteisiin saattaa jäädä vähän kosteutta jopa kuivausohjelma päätyttyä. Tämä erityisohjelma on suunniteltu niin, että jopa vihoviimeiset potkuhousut ovat täydellisen kuivat ja vieläpä vähemmän ryppyiset.

StartDelay

Kuivaa oikeaan aikaan
Voit halutessasi ohjelmoidas kuivauksen aloituksen ja antaa laitteen työskennellä silloin kuin sinulle parhaiten sopii, vaikkapa kun sähkö on edullisinta. Vaatteet kuivataan haluttuun kuivuustasoon valmiiksi silitettäviksi tai laitettaviksi vaatekaappiin - tai vaikka suoraan päälle.

Rypistymisen esto

Minimoitu silittämisen tarve
Etkö ehdi tyhjentää kuivausrumpua heti? Upo-kuivausrummut pyöräyttävät sisällä olevat pyykit säännöllisesti jopa 3 tuntia kuivausohjelman päättymisen jälkeen ehkäistäkseen vaatteidesi tarpeettoman rypistymisen.

StableTech

Vähemmän tärinää. Vähemmän melua.
Nämä erityiset sivuseinät minimoivat kuivausrummun tärinän, vähentävät melua kuivausprosessin aikana ja antavat koneelle vakautta.

Imukuppijalat

Vakaa päällä
Imukuppijalat mahdollistavat kuivausrummun sijoittamisen turvallisesti pesukoneen päälle.

Sileä ovi

Helppo täyttää ja tyhjentää
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja on vakaa ja hiljainen. Se avautuu reilusti 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

AutoDrain

Älä koskaan enää tyhjennä kondenssivesisäiliötä
Kondensoiva kuivaajan AutoDrain-letku voidaan kytkeä suoraan viemäriin. Tämä säästää sinut kondenssivesisäiliön käsin tyhjentämisen vaivalta.

ChildLock-lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Ohjauspaneeli voidaan lukita painamalla erityistä näppäinyhdistelmää, tämä estää lapsia käyttämästä laitetta kun et ole paikalla, ja tekee asetusten tahattoman muuttamisen mahdottomaksi.

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
Upo-kuivausrummut ovat ystävällisiä myös korvillesi. Pehmeät äänimerkit antavat sinulle lempeää palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

Anturikuivaus

Anturiteknologia tehokkaan toiminnan varmistamiseksi
Älyanturi-teknologia kontrolloi kuivausta automaattisesti valitun ohjelman, pyykkityypin ja halutun kuivuustason mukaisesti. Anturit pysäyttävät kuivaamisen kun vaatteet saavuttavat tämän tason, joten et ylikuivaa niitä.

Lasiovi FiltrationSupremella

Ihanteellinen suodatus parhaalla mahdollisella yleiskuvalla
Lasiovi mahdollistaa sinulle kuivauksen tarkkailun samalla FiltrationSupreme-järjestelmä varmistaa erinomaisen suodatuksen estämättä ilman virtausta. Se on patentoitu hahloon asettuvasuodatin ja helppo puhdistaa. Valinnainen sisävalo helpottaa lisää kuvaajan käyttöä.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Kondensointitehokkuusluokka A

Väri: Valkoinen

WaveActive-rumpu

Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg

TwinAir

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

AutoDrain - Kondenssiveden poisto viemäriin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

Näyttö: LED-näyttö

Painikkeet: Start/Pause

16 ohjelmaa

Ohjelmat: Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille, Villa, Paitaohjelma: matalampi lämpötila, jättää pyykit hieman kosteiksi, jotta ne eivät ryppyynny yhtä helposti, Sportswear, Normaalikuiva, Silityskuiva, Baby, IonRefresh

Kuivausajan valinta: Portaittain asetus

IonRefresh

Puolitäyttö

Kuivuustason asetus

Rypistymisenestotoiminto

Viivästetty käynnistys

Raikastusohjelma

Kuivausohjelmat

IonTech -teknologia

Äänimerkki

Selkeä etupaneeli

Ilman tehosuodatus

Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä

Jäljellä olevan pesuajan näyttö

Imukuppijalat

Kosteussensori

Lapsilukko

Teräsrumpu

Ääni: 65 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 259.2 kWh

Hermeettisesti suljettu: Kyllä

kylmäaineen tyyppi: R134A

Global warming potential ( GWP ): 1430 GWP

Fluorattujen kaasujen määrä: 0.33 kg

Määrän CO2 ekvivalentti: 0.2 t

Tuote sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 62.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 69 cm

Nettopaino: 52.1 kg

Bruttopaino: 54.6 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.6 W

Liitäntäteho: 800 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 735040

EAN-koodi: 3838782378751

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.