P6123 Pesukone

Pesukone P6123

Saatavilla loppuvuodesta 2019
Täyttömäärä: 6 kg Linkousnopeus: 1,200 kierrosta Energialuokka: A+++
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Aaltokuvioitu-rumpu

Aaltokuvioitu-rumpu

Hellävarainen kaikille tekstiileille
Pesurummun aaltokuviointi ja muotoillut 3D-olakkeet pehmentävät vaatteiden kuituja ja ovat hellävaraisia tekstiileille. Puhdas ja miltei täydellisen sileä pesutulos.
_products/features/icon - AutoWash

AutoWash

Aina oikea pesuohjelma
Onko oikean pesuohjelman valinta hankalaa? Kokeile tätä: Valitse AutoWash, ja pesukoneesi valitsee täyttömäärälle sopivan pesuohjelman. Pesuohjelman loputtua kaikki tekstiilit materiaalista riippumatta ovat tahrattoman puhtaita.
_products/features/icon - Selkeä etupaneeli

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Helppokäyttöinen: Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja pesuohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke pesukone päälle, valitse ohjelma ja paina Startpainiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

AllergyCare

Lisäsuojaa herkälle iholle
AntiAllergy-ohjelmassa on korkeampi pesulämpötila ja ylimääräinen huuhtelu. Ne poistavat pyykistä viimeisetkin pesuainejäämät tehokkaasti. Ohjelma suojaa herkkää ihoa poistamalla epämiellyttävää tunnetta aiheuttavia allergeeneja.

Allergia STOP

Saat pyykistäsi entistäkin sileämpää ja pehmeämpää. Ainutlaatuinen kuituja pehmentävä ja hypoallerginen järjestelmä tekee pyykistäsi entistäkin sileämpää ja pehmeämpää silottamalla rypyt kuivauksen aikana. Ionisoiva teknologia yhdistettynä markkinoiden tehokkaimpaan suodatusjärjestelmään vähentää pyykistä mikrobeja ja pölypunkkeja. Se myös raikastaa pyykin tehokkaasti poistaen epämiellyttävät, kuten ruoan ja tupakan, hajun. Sisäänrakennettu ionisoija on aina automaattisesti päällekytkettynä kuivatessasi pyykkisi UPO-kuivausrummussa.

96,79 % tehokas allergeeneja vastaan*

60 % vähemmän silitystä*

99 % vähemmän staattista sähköä*

99 % vähemmän epämiellyttäviä hajuja*

* Bioteknisen tiedekunnan testi, Ljubljana, Slovenia.
Lisää
Lähellä

StableTech

Ei enää tärinää toiminnan aikana
Parantunut vakaus ja merkittävästi vähentynyt tärinä, StableTechin ja alapaneelien ansiosta, Siksi melutaso on selkeästi pienempi jopa korkeimmilla pyörimisnopeuksilla.

SterilTub

Aina miellyttävän tuoksuista pyykkiä
Peseminen pesupulverilla alhaisissa lämpötiloissa voi aikaansaada ihanteelliset olot bakteerien kehittymiselle se voi aiheuttaa epämiellyttävää hajua pyykkeihisi. SterilTub eliminoi bakteerikasvustot koneen sisäpuolelta ja siksi pyykkisi tuoksuu aina raikkaalta.

Sileä ovi

Täydellinen sisäänkäynti
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja on vakaa ja äänetön. Se avautuu reilusti 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

Pesutilat

Vastaavat täydellisesti pyykkisi tarpeita
Kaikki vaatteesi pestään parhaalla mahdollisella tavalla jossa lämpötila, veden määrän, pesuohjelman kestoaika ja rummun oyörimisnopeus on ihanteellinen. Eri pesutiloilla asetuksia voi mukauttaa vielä lisää,se mahdollistaa juuri oikean yhdistelmän löytämisen kaikkiin tarpeisiin.

Lapsilukko

Lapsiturvallinen
Pesun aikana luukku on lukittu, joten innokkaatkaan lapset eivät saa sitä auki. Lisäturvana ohjauspanelin voi lukita tietyllä näppäinyhdistelmällä, se estää asetusten muuttamisen vahingossa.

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
Upo-pesukoneet ovat ystävällisiä myös korvillesi. Pehmeät äänimerkit antavat sinulle palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

Speed 20‘

Suosikkivaatteesi aina puettavissa päälle
Suosikkiasusis on aina valmiina, tällä ohjelmalla vain 20 minuuttia riittää uuden t-paitasi tai muiden vähemmän likaantuneiden pyykkien raikastamiseen.

Erinomainen energiatehokkuus A+++

Pesukoneen sisältämät lukuisat innovatiiviset ratkaisut, kuten tehokkaat erikoisohjelmat, optimoitu pesurumpu ja tehokas liotusjärjestelmä yhdistettynä älykkääseen anturiteknologiaan takaavat erinomaisen energiatehokkuuden. UPO:n huippumallien energialuokka on A+++, mikä merkitsee sitä, että niiden energiankulutus puolta pienempi kuin normaalien A-luokan koneiden.
Lisää
Lähellä

StopAddGo

Älä huolehdi unohtuneista pyykeistä
StopAddGo-toiminnalla voit halutessasi pysäyttää pesuohjelman alkuvaiheissa ja lisätä tai poistaa pyykkiä.

Erityisohjelmat: Pikapesu 17'

Tämä ohjelma pesee lempivaatteesi 30 asteessa vain 17 minuutissa.

Helposti avattava luukku

Ergonomisesti suunniteltu, erikoissuuri 34 cm:n täyttöaukko sekä 180° avattava luukku helpottavat koneen täyttämistä ja tyhjentämistä esimerkiksi peittojen, liinavaatteiden tai muiden isokokoisten tekstiilien pesun yhteydessä.

Pyykinkäsittely on tuskin koskaan ollut yhtä vaivatonta ja helppoa. Tutustu UPO-mallistoon ja tee kestävä valinta!
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++

Väri: Valkoinen

WaveActive-rumpu

Linkousnopeus: 1,200 kierrosta

Täyttömäärä: 6 kg

Rummun tilavuus: 42 l

Näyttö: LED-näyttö

Pesuajan esivalinta

Selkeä etupaneeli

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

16 ohjelma

Pesuohjelmat: Puuvilla, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Villa/käsinpesu

Lisäohjelmat: Allergiaohjelma, joka pesee tehokkaasti lian, mikrobit ja pesuainejäämät / Automaattipesu / SportWash / Quick 20'

Pikaohjelma

Pesun tyyppi: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Pesutilat

Äänimerkki

Itsepuhdistuva

StableTech sivulevyt

Ohut ovi

SuperSilent+

Lapsilukko

Vedenkulutus/v: 9,020 l

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 153 kWh

Pesun melutaso: 57 dB(A)re1pW

Linkouksen aikainen melu: 75 dB(A)re1pW

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 43 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 51.5 cm

Nettopaino: 63 kg

Bruttopaino: 64.5 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.47 W

Liitäntäteho: 2,000 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 735533

EAN-koodi: 3838782390623

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.