UPO-uunitHyvän ruuan ystäville
1
Olit sitten taidokas kokki tai täysi amatööri keittiössä, uudet kalusteuunimme takaavat herkulliset paistotulokset ja stressittömät ruoanlaittohetket. Lue lisää kehittyneistä ominaisuuksista, jotka vievät ruoanlaittokokemuksen uudelle ulottuvuudelle ja auttavat sinua saavuttamaan herkulliset tulokset – joka kerta.
  • HomeMade-muotoilu – aina onnistunut paistotulos. Hieman pyöristynyt uuninpesä jäljittelee perinteisiä, puulämmitteisiä uuneja, minkä ansioista ilma kiertää paremmin ja lämpötila pysyy samana joka puolella uunia. Ruoka paistuu aina herkullisen tasaisesti, joten voit heittää hyvästit ruuille, jotka ovat puoliksi raakoja, puoliksi palaneita.
  • AirFry-ohjelma – terveellisempään herkutteluun. Nyt voit nauttia friteeratun ruoan herkullisesta mausta ja rapeudesta ilman ylimääräisiä kaloreita. Tämä kokonaisvaltainen kypsennysmenetelmä ei nimittäin vaadi rasvaa varmistaakseen friteeratuille ruuille tyypillisen, herkullisen kultaisen pinnan. Sopii pienille lihaleikkeleille, kalalle, kasviksille ja esipaistetuille pakasteruuille, kuten ranskanperunoille ja kananugeteille.
  • ExtraSteam-ohjelma* – helpompi tapa paistaa höyryllä. Tämä ohjelma luo täydellisesti höyrytetyn ympäristön, mikä tekee leivän sisuksesta kuohkean ja kuoresta maukkaan rapean. Sinun tarvitsee vain laittaa vettä matalaan uunivuokaan ja valita ExtraSteam-ohjelma. Uuni hoitaa loput.

*Malleissa OPS737B, OS737X ja OS737WG.
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Kaikki ominaisuudet

_products/features/icon - Pizza

Pizza

Kulmakunnan paras pizzanpaistaja
Tämä ohjelma, jossa paistolämpötila on jopa 300 °C, on suunniteltu erityisesti täydellisen pizzan, focaccian, rieskan tai vastaavien paistettujen herkkujen valmistamiseen. Tehostettu pohjalämpö kypsentää pizzapohjan nopeasti rapeaksi, piirakkapohjan kypsäksi ja kiertoilma viimeistelee täytteet meheviksi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - GentleBake

GentleBake

Tämä toiminto sopii hellävaraiseen, hitaaseen ja tasaiseen kypsentämiseen. Näin kosteus säilyy ruoan sisällä ja ruoka pysyy erittäin mureana ja mehukkaana. Sopii lihan, kalan tai leivonnaisten valmistukseen yhdellä tasolla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FrozenBake

FrozenBake

Tämä tehokas paisto-ohjelma on täydellinen valinta kaikille pakasteille ja esipaistetuille aterioille.
_products/features/icon - Gratiini-toiminto

Gratiini-toiminto

Gratiinitoiminnolla luot täydellisen kullanruskean kuoren lasagnelle, lihalle, gratiiniperunoille ja muille gratiiniruoille.
_products/features/icon - Big Space

Big Space

Erityisen tilava Big Space-uuni
Enemmän tilaa, lisää vapautta ruoanlaittoon. Uuden sukupolven UPO-uunien yläosa kätkee sisäänsä tilan. Nyt optimoitu ilmavirtaus kiertää sisäpuolella entistäkin tehokkaammin ja täysin vapaasti. Lisääntynyt tilavuus mahdollistaa suurempien uunipeltien käytön ja suuremmat ruokamäärät, kun samalla ulkomitat ovat pysyneet samoina.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Pikalämmitys

Pikalämmitys

Lämmittää uunin 200-asteiseksi noin 6 minuutissa.
_products/features/icon - Lapsilukko

Lapsilukko

Lasten turvallisuudesta huolehtiminen tekee tästä uunista erityisen perheystävällisen. Keittiö on perheen pienimmille entistä turvallisempi paikka, sillä mekaaninen ovilukko estää heitä avaamassa uunin ovea milloin tahansa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Monitasoinen paisto

Monitasoinen paisto

Valmista useita ruokalajeja samanaikaisesti. MultiFlow:n ja Holviuuni-muodon yhdistelmä auttaa saavuttamaan haastavimmankin tavoitteen: jopa neljän uunipellin käyttö samanaikaisesti. Mikä parasta, maut ja tuoksut eivät sekoitu. Älykäs ilman jakautuminen varmistaa, että ruoka paistuu tasaisesti jokaisella tasolla. Koska uunin tilavuus on suurempi, myös näkyvyys on erinomainen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Dynaaminen jäähdytys+ - DC+

Dynaaminen jäähdytys+ - DC+

Dynaaminen jäähdytysjärjestelmä+ jäähdyttää uunin ulkopinnan tehokkaasti korkean lämpötilan aiheuttamien vaurioiden estämiseksi. Lämpöanturit säätelevät uunin ulkoseinien jäähtymistä, kunnes ne saavuttavat 60 °C:n lämpötilan. Tämä on erityisen kätevää uuneissa, joissa on pyrolyysipuhdistustoiminto, joka toimii erittäin korkeissa lämpötiloissa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - 5 cm syvä uunipannu

5 cm syvä uunipannu

Erikoissyvään uunipannuun mahtuu jopa 7 kilon joulukinkku tai lasagnea koko perheelle. Uunin seinät likaantuvat vähemmän, koska pannun korotetut reunat estävät rasvan valumisen.

Inspiroidu resepteistä