UPO yrityksille
1

Suomalaisiin koteihin suunnitellut UPO-kodinkoneet ovat ajattoman tyylikkäitä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Meiltä löydät  keittiön kodinkoneet ja pyykinhuoltolaitteet useista eri hintaluokista perusliesistä edistyneimpiin malleihin.

Tilaa UPO-tuotteita

Suunnitteletko suurempaa rakennusprojektia tai uudistusta, joka kaipaa päivitystä myös kodinkoneiden osalta, vai haluatko kenties ryhtyä UPO-jälleenmyyjäksi? Ota meihin yhteyttä jo tänään. Suomalainen B2B-tiimimme etsii sinulle asiantuntevat ratkaisut kilpailukysyisin hinnoin.

Historia ja arvot

Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja suomalaisen perinnön vaalinta on ollut toimintamme keskiössä jo alkuajoistamme lähtien. Lue täältä lisää historiastamme, arvoistamme ja tulevaisuuden tavoitteistamme.

Takuu antaa mielenrauhan

UPO:n laatuun voit luottaa. Nyt myönnämme nimittäin kaikille 1.1 – 31.12.2024 aikana laskutetuille isoille UPO-kodinkoneille viiden (5) vuoden tehdastakuun.

Noudatamme kampanjaan erityisiä takuuehtoja, joista voit lukea lisää täältä.

Apu ja tuki

Etsitkö UPO-laitteen käyttöohjeita, onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko tehdä kuljetusvaurioilmoituksen? Löydät avun täältä.