Syntynyt Suomessa,kasvanut kanssasi.
1

Suomalaisiin koteihin suunnitellut UPO-kodinkoneet ovat ajattoman tyylikkäitä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Meiltä löydät  keittiön kodinkoneet ja pyykinhuoltolaitteet useista eri hintaluokista perusliesistä edistyneimpiin high-tech-malleihin.

Historia

Tarinamme alkoi vuonna Lahdessa vuonna 1918, jolloin Puuseppä Aukusti Avonius perusti Asko Huonekalun edeltäjän Lahden Puuseppäverstaan.

Vuonna 1938 Avoniuksen pojan Arvi Tammivuoren johdolla perustettiin Upo Metalli,  jonka ensimäinen valmistama laite oli sähkökäyttöinen silitysrauta vuonna 1941. Vuonna 1953 Lahden tehtaalla valmistui ensimmäinen jääkaappi, mistä alkoi UPO-kodinkoneiden voitonkulku.

UPO tänä päivänä

Vielä 70 vuoden jälkeen vaalimme edelleen suomalaisia juuriamme ja kulttuuriperintöämme. Suunnittelemme kodinkoneita suomalaisiin koteihin ja olemme edelleen yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista kodinkonevalmistajista.

Tuotesuunnittelumme keskiössä on käyttäjäystävällisyys, ajaton muotoilu ja suomalaisten kotien erityistarpeet. Asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, minkä vuoksi panostamme erityisesti kotimaiseen myyntiin, kampanjoihin ja huoltopalveluihin.

Maineikkaan vastuullisuusarvioijan palkitsema

Hisense Europelle, johon UPO kuuluu, on myönnetty arvostettu EcoVadis Silver -hopeamitali, mikä tunnustaa sitoumuksemme kestäviin liiketoimintakäytäntöihin. Tulevaisuuden tavoitteenamme on energiankulutuksen vähentäminen optimoimalla uusiutuvan energian käyttöä, kierrätysmateriaalien käytön lisääminen, jätteiden vähentäminen, kestävien kuljetustapojen edistäminen ja toimitusketjun kestävyyden parantaminen.

Yrittäjä, haluatko tilata UPO-tuotteita?

Ota meihin yhteyttä