UCN63EX Jääkaappi/pakastin

Jääkaappi/pakastin UCN63EX

Jääkaappi/pakastin Energialuokka: E Kokonaistilavuus: 304 l Rakennetyyppi: Vapaasti sijoitettava Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 186 × 59 cm
Osta netistä
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
Jokainen keittiö tarvitsee jääkaapin ja pakastimen. Saat molempien tuotteiden parhaat puolet vapaasti seisovan jääkaappi/pakastimen ansiosta, jossa on kiihdytetty MultiFlow-ilmankierto, joka takaa tasaisen lämpötilan jääkaapissa säilyttäen samalla ruoan tuoreuden, aromit ja ravintoaineet pidempään, samalla kun se on energiatehokas jäähdytysteknologia. Lisäksi ruoka on suojattu liian nopealta kuivumiselta NoFrost-tekniikan ansiosta, joka estää jään muodostumisen, mikä helpottaa myös laitteen puhdistamista.
Koska eri ruoat tarvitsevat eri olosuhteita pysyäkseen parhaassa mahdollisessa kunnossa, on kosteussäädöllä varustettu CrispZone-laatikko täydellinen paikka hedelmille ja vihanneksille, jossa ne pysyvät tuoreina ja raikkaina pidempään. Muunneltava FreshZone-laatikko sopii lihan ja kalan säilyttämiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös muille tuoretuotteille kuten vihanneksille muuttamalla yksinkertaisesti asetuksia.
Käytännöllisten hyllyjen, oven pullotelineen, munatelineiden ja tehokkaan LED-valaistuksen avulla saat hyvän yleisnäkymän siitä, mitä ruokaa jääkaapissa on. LED-näytön avulla asetuksia on helppo hallita ja muuttaa tarpeidesi mukaan.

Ominaisuudet

_products/features/icon - MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Säilyttää ruoan laadun hyvänä pidempään
Multiflow 360° -ilmankiertoteknologia pitää ruoan viileänä levittämällä jäähdytettyä ilmaa tasaisesti koko laitteeseen. Kylmän ilman keskitetty tuotanto takaa alhaisen energiankulutuksen. Samalla lämpötila pysyy tasaisena, mikä hidastaa elintarvikkeiden kuivumista ja säilyttää niiden laadun hyvänä pidempään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - CrispZone

CrispZone

Säädä vihanneslaatikon kosteutta
Vihanneslaatikon tilavuus on huimat 36 litraa, joten se tarjoaa ihanteelliset olosuhteet koko perheen vihannesten säilyttämiseen. Liukusäätimen ansioista laatikon kosteutta voidaan säätää tarpeen mukaan, jotta vihannekset pysyvät aina optimaalisen viileinä ja raikkaina. Pyörillä varustettu laatikko on myös erityisen vakaa, sen sisällön näkee vaivattomasti ja tuoreisiin elintarvikkeisiin pääsee helposti käsiksi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

Taloudellinen valinta
UPO:n uusissa malleissa on erinomainen lämpöeristys, parannettu ovitiivistys, huippuluokan jäähdytysjärjestelmän komponentit ja elektroninen säätö, mikä pienentää energiankulutuksen minimiin.

NoFrost Plus

Ei enää työlästä sulatusta
Pakastinosastoon asennettu jäähdytysjärjestelmä on eräs markkinoiden parhaista ja estää tehokkaasti jään ja huurteen muodostumisen pitääkseen virrankulutuksen matalana. Tämän seurauksena säilytyskapasiteetin käyttö on optimaalista, eikä sisäosien sulatus ja puhdistus ole enää tarpeen. Pakkaukset tai pakastetut elintarvikkeet eivät tartu toisiinsa, joten pakastinosasto pysyy myös siistinä.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Energialuokka: E

Äänitasoluokka: C

Oven materiaali: Laminoitu teräs

Väri: Harmaa

Väri: Harmaa

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Pyörät: 2

Säädettävät jalat: 2

Ilmastoluokka: Laajennettu lauhkea (SN), Lauhkea (N), Subtrooppinen (ST)

Osastotyyppi: Tuore-elintarvike, ****

1 kompressori

Kokonaistilavuus: 304 l

Jäähdytysosaston tilavuus: 207 l

Pakastimen kapasiteetti: 97 l

Pakastusteho (kg/24h): 6 kg

Lämpötilan nousuaika: 10 h

Näyttö: LED-näyttö

Täysautomaattinen huurteenpoisto - No Frost

Air movement: MultiFlow jääkaappi

CrispZone-laatikko kosteudensäätimellä

LED-valo katossa

2 lasihyllyä

Oven pullohylly: Pullohylly

Jääkaapin ovilokerot: 2 ovihyllyä

Vihanneslaatikko: 1 vihanneslaatikko

2 munatelinettä (12×)

Convert FreshZone -laatikko

Pakastus: 3 vetolaatikkoa

1 jääpala-astia

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 243 kWh

Äänitaso: 38 dB(A)re1pW

Piilotettu lauhdutinyksikkö: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 186 × 59 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64,5 × 193,5 × 62,8 cm

Nettopaino: 61 kg

Bruttopaino: 67 kg

Art. numero: 20012235

EAN-koodi: 3838782734861

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.