FNE6195WE Pakastinkaappi

Pakastinkaappi FNE6195WE

Pakastinkaappi Energialuokka: E Kokonaistilavuus: 280 l Rakennetyyppi: Vapaasti sijoitettava NoFrost Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 185 × 66,3 cm
Osta netistä
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
UPO-pakastin on täydellinen yhdistelmä tilavaa muotoilua ja edistyksellistä toimivuutta. 185 x 59,5 cm:n kokoinen ja puhtaan valkoisessa pakastimessa on 280 litran tilavuus, mikä tarjoaa ratkaisun kaikkiin pakastustarpeisiisi. Siinä on energiatehokkuusluokka E, hiljainen toiminta 38 dB:n äänitasolla ja NoFrost-teknologia, joka poistaa manuaalisen sulatuksen tarpeen. Järjestä tavarasi helposti viiteen tilavaan lokeroon ja kahdelle tasolle. Ovi- ja lämpötilahälytin lisää turvallisuutta ja varoittaa mahdollisista lämpötilanvaihteluista tai jos ovi jää auki. Varustettu tukevalla metallikahvalla ja Slot-in-muotoilulla, joka mahdollistaa saumattoman integroinnin keittiöösi.

Ominaisuudet

_products/features/icon - MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Säilyttää ruoan laadun hyvänä pidempään
Multiflow 360° -ilmankiertoteknologia pitää ruoan viileänä levittämällä jäähdytettyä ilmaa tasaisesti koko laitteeseen. Kylmän ilman keskitetty tuotanto takaa alhaisen energiankulutuksen. Samalla lämpötila pysyy tasaisena, mikä hidastaa elintarvikkeiden kuivumista ja säilyttää niiden laadun hyvänä pidempään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - No Frost

No Frost

Hyvästi jääkertymille
No Frost-pakastinta ei tarvitse sulattaa koskaan. Pakastin pysyy myös huurteettomana, jolloin energiaa tuhlaavaa jääkerrosta ei pääse muodostumaan.
_products/features/icon - SlotIn

SlotIn

Helposti avautuva ovi
Muotoilu takaa, että jääkaapin ovet aukeavat aina oikeassa kulmassa, niin että kaikki hyllyt ja lokerot voidaan vetää täysin ulos. Ratkaisu on ihanteellinen etenkin seinän, työtason tai muiden laitteiden viereen tai alle sijoitettujen jääkaappien kohdalla.

Big Box

Runsaasti säilytystilaa ja elintarvikkeisiin pääsee helposti käsiksi. Erityisen suuressa laatikossa voit säilyttää suurikokoisia pakasteita. Laatikon sisältö on selkeästi näkyvillä ja pääset vaivattomasti käsiksi pakasteisiin. Osassa yhdistelmäkaappeja.

Energiansäästötila

Jääkaappi voidaan asettaa toimimaan virransäästötilassa pitkäaikaisen poissaolon ajaksi, koska ovi on aina kiinni.

InverterCompressor

Vakaa, hiljainen ja kestävä
Invertterikompressorit ovat hiljaisempia, kestävämpiä ja kuluttavat vähemmän energiaa verrattuna tavanomaisiin kompressoreihin. Ne mukautuvat paremmin ja nopeammin lämpötilan muutoksiin jääkaapin sisällä, esimerkiksi kun ovi avataan. Se tarkoittaa pienempiä lämpötilanvaihteluita ja parempia säilytysolosuhteita ruuillesi.
Lisää
Lähellä

FreezeProtect

Täydellinen valinta kesämökille
Pakastin toimii optimaalisesti jopa -15 °C:n lämpötilassa, mikä tekee sitä hyvän valinnan autotalliin, kesämökille tai kellariin.

FastFreeze

Pikapakastus
FastFreeze-toiminto pakastaa elintarvikkeet -24 °C:n lämpötilassa, jolloin suurin osa elintarvikkeen kivennäisaineista säilyy. Noin 2 päivän kuluttua toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja pakastelokeron lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: E

Äänitasoluokka: C

Oven materiaali: Maalattu

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Säädettävät jalat: 2

Ilmastoluokka: Laajennettu lauhkea (SN), Lauhkea (N), Subtrooppinen (ST), Trooppinen (T)

Osastotyyppi: ****

Inverterikompressori

Kokonaistilavuus: 280 l

Pakastimen kapasiteetti: 280 l

Pakastusteho (kg/24h): 12,6 kg

Lämpötilan nousuaika: 11 h

Elektroninen ohjaus oven takana

Täysautomaattinen huurteenpoisto - No Frost

Valo vilkkuu oven jäädessä auki

Pakastimen valomerkki

Air movement: Multiflow 360 ° 3D -ilmapuhallin

NoFrost

Kytkin pikapakastusta varten

FreezeProtect -15°C

Pakastimen valaistus: LED-valo

2 lasihyllyä

Pakastus: 2 ovea, 5 lokeroa

SpaceBox 38 l.

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 247,39 kWh

Äänitaso: 38 dB(A)re1pW

Piilotettu lauhdutinyksikkö: Sivukondensaattori

Tuotteen mitat (LxKxS): 59,5 × 185 × 66,3 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 191 × 77,5 cm

Nettopaino: 66 kg

Bruttopaino: 68 kg

Liitäntäteho: 70 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 741418

EAN-koodi: 3838782654299

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.