W6TB Asennus seinään

Asennus seinään W6TB

Art. numero: 736254 Asennus seinään Asennus seinään, liesituuletin Toimintojen ohjaus: Touch Control Äänitaso max: 63 dB(A)re1pW Imuteho max.: 608 m³/h Energialuokka: B Gorenje Muotoilusarja: Essential Line Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 37.5 × 33.5 cm
Osta netistä
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
Hanki keittiöösi sen ansaitsema tyylikäs päivitys. Tämä seinään asennettava liesituuletin on kaunis, mutta riittävän minimalistinen sopiakseen moniin keittiötyyleihin näyttämättä liian massiiviselta. Ja jos sen muotoilu kiinnittääkin ensimmäisenä huomiosi, sen toimivuus tekee entistäkin suuremman vaikutuksen.
Tämä liesituuletin voidaan asentaa jopa asuntoihin, joissa voi olla vaikeaa asentaa rakennuksen ulkopuolelle johtavia kanavia. Tämä on kierrättävä liesituuletin, mikä tarkoittaa, että se imee höyryllä ja hajulla kyllästetyn ilman, suodattaa sen ja palauttaa puhdistetun ilman takaisin keittiöön. Se käyttää ainutlaatuisia alumiinisia rasvasuodattimia polyuretaanivaahdolla, joka eliminoi jopa 98 % kaikista rasvahiukkasista ja muista epäpuhtauksista säilyttäen samalla imeytystehonsa. Yksinkertainen, tehokas ja ilman kanavia tapahtuva asennus.
Jotta keittiösi pysyy mukavana, sen mukana tulee myös virtaa säästävät LED-valot, jotka valaisevat keittotason erinomaisesti tai luovat miellyttävää tunnelmaa. Siinä on myös alhainen melutaso, joten keittiösi on mukava ja miellyttävä paikka, jossa on mukava viettää aikaa ja jutella.

Ominaisuudet

_products/features/icon - Suodattimet

Suodattimet

Polyuretaanivaahdon edut
Ainutlaatuista AdaptAir-toimintoa ja alumiinisia rasvasuodattimia on täydennetty erityisellä polyuretaanivaahdolla, joka eliminoi jopa 98 % kaikista rasvahiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Samalla liesituuletin säilyttää luokan A absorbointitehokkuuden.
_products/features/icon - LED-valaistus

LED-valaistus

Laita ruokaa hyvässä valossa
Uusimmissa liesituuletinmalleissa on LED-valaistus, mikä antaa erinomaisen valon liedele ja ympäröiville alueille. Sisäänrakennetut LED-valot ovat tehokkaita ja - verrattuna muihin valaistuksiin - antavat paremman luonnonvaloa lähellä olevan valon, pienellä teholla ja lähes kolme kertaa pidemmällä käyttöiällä. Älykkäästi sijoitetut LED-valot tarjoavat optimaalisen valaistuksen liedelle ja edustavat huomattavaa ja tärkeää esteettistä osaa keittiössä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Kiertoilmatuulettimet

Kiertoilmatuulettimet

Kiertoilmatuulettimet suodattavat ilman höyryn ja hajut ja palauttavat suodatetun ilman keittiöön. Jos ilmaa ei voida poistaa ulkopuolelle, voi kiertoilmasuodatus olla yksi vaihtoehto. Ilma imetään aktiivihiilisuodattimen läpi, joka poistaa ruoan käryn ja höyryn, ja puhdas ilma kierrätetään takaisin keittiöön. Kiertoilmatuulettimet on helppo asentaa ja ovat yleisesti käytössä kerrostaloissa, joissa poistokanavien asentaminen voi olla vaikeaa. Poistoilmatuulettimet imevät ruoan käryn ja höyryn suodattimeen ja ohjaavat hajut ulkoilmaan poistohormia pitkin. Aktiivihiilisuodatin on vaihdettava kerran tai kaksi vuodessa, liesituulettimen käyttömäärästä riippuen.
Lisää
Lähellä

Alhainen melutaso

Enemmän tehoa hiljaisemmin
Nykyaikaisissa kodeissa keittiöstä on tullut uusi keskipiste, joka vuorostaan on kiinnittänyt huomiota liesituulettimien melutasoon. Muutaman viime vuoden aikana liesituulettimien teho on lisääntynyt huomattavasti ja äänieristysmateriaalia on alettu käyttämään useissa Gorenjen liesituulettimissa.

Näin voit pienentää melutasoa:
• käytä sileää putkea joustavan rimoitetun sijaan, koska joustavan putket sisäpuoli on epätasaisempi lisää se melutasoa ilman virratessa sen läpi.
• huomioi aina määritetty halkaisija koko järjestelmässä.
• lopullinen tapa alentaa melutasoa on putkien eristäminen, mikä myös ehkäisee kondensaation kerääntymistä putkiin.

Melutaso ilmaistaan desibeleinä (dB). Keskimääräinen liesituulettimen melutaso on 55 dB.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Asennus seinään, liesituuletin

Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin

Energialuokka: B

Liesituulettimen kuvun/putken materiaali: Maalattu teräs/lasi / Lakattu teräs

Kuvun / putken väri: Musta / Musta

Valotehokkuusluokka: A

Rasvasuodatuksen erotusasteen luokka: C

Virtausdynaamisen hyötysuhteen luokka: C

Imuteho max.: 608 m³/h

Max kapasiteetti poistoilman kierrätyskäytössä: 374 m³/h

Poistoputken läpimitta: 15 cm

Imuteho asetuksella 1: 367 m³/h

Imuteho asetuksella 2: 447 m³/h

Imuteho asetuksella 3: 608 m³/h

elektroninen ohjauspaneli

Toimintojen ohjaus: Touch Control

Tuuletustehojen lukumäärä: 3

Valaistus: LED

On/Off valokytkin

Valaistuksen määrä: 1

Lampun teho: 3 W

Rasvasuodatin: Pestävä alumiini polyuretaanilla

Hiilisuodatin (ostetaan erikseen): 808996

Suodattimien lukumäärä: 1

Hiilisuodattimien lukumäärä: 2

Asennustarvike kiertoilma-asennukseen: 735631

Moottorien lukumäärä: 1

Ilman takaisinvirtauksen estävä läppä (perhosventtiili): 150 mm

Äänitaso max: 63 dB(A)re1pW

korkeus: 375 mm

Putken minimikorkeus: 575 mm

Putken maksimikorkeus: 705 mm

Vuosittainen energian kulutus: 59.2 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 37.5 × 33.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 66 × 54.5 × 39.5 cm

Nettopaino: 12.5 kg

Bruttopaino: 14.84 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.63 W

Liitäntäteho: 183 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 736254

EAN-koodi: 3838782420542

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.